Erotické masáže Praha

ALINA – CANDY SHOP

Abych si zlepšil náladu poté, co jsem jako cukrář vypadnul po nepodařené nemasáži z LoveMe od Seleny z lokality na Bíkové (kde jsme se nedohodli na dříve inzerované i dříve odsouhlasené masáži), jsem si uvědomil, že cukrátka Candy Shop jsou coby kamenem přes kousek židovského města dohodil, tedy v Maiselově. Po vytočení čísla operátor vlídně sděluje, že volná je Alina a masáž dle výběru na místě. Ve volných 30 minutách jsem stihnul perfektní kafe i zákusek a už kráčím na místo.

Na místě po zazvonění lehce po schodech dolů, bez střetu jiným zákazníkem vítá místní organizátorka za bar pultem a volá Alinu.

Alina je z východu dle přízvuku s pár českými výrazy, které ji někdo naučil, většinou vše OK, což mi vyhovuje, neboť se rád soustředím na masáž a nikoliv pokec. Tatoo jsem nezaznamenal, jen trochu přifouknutou pusinku, ale líbání obvykle neobjednávám a tady by to asi moc nešlo. Obvyklá kontrola druhu objednávky a rovněž žádnou neochotu nezaznamenávám, naopak vlídnou nabídku pomoci při svlékání, to se mi moc často nestává. Taky placení před masáží není požadováno.

Jdeme do sprchy, jak je v místě zvykem společně; příjemné omytí s postupně narůstajícím osaháváním až začíná být ve sprše těsno. Prsa souhlasí a drží, žádná umělotina.

Začíná masáž zad a nohou s průběžnou kontrolou reakce kamaráda; vzhledem k tomu, že olej má správnou teplotu, kamarád reaguje a nadzvedává mě. Toho Alina využívá, aby i v této poloze zajela hlouběji a pomohla mu. Moc bezva. Po cca 20 minutách otočka a jdeme rovnou na body to body; lehce, příjemně, začínám mít pocit, že její prsa mám všude. Z uvolnění mě probudí vlasy v obličeji a po chvíli i smích a nějaké ňadro kousek od úst; neváhám. Alina totiž není přeolejovaná.

Drobná otočka, tedy Aliny a vidím, že jdeme na pussy cat v 69 poloze. Dokonale oholená, žádné strniště a dole se rýsuje lehká ruční práce s rychlou odezvou; troufám si taky a masíruji z druhé strany. Reakce přivítána. Abych tak rychle neskončil, přerušuji seanci, otáčím Alinu na záda a masíruji ji; po pár minutkách je vymalováno a Alina dokončuje zase mě.

Nakonec společná sprcha, platba snížená o happy hour a příjemné rozloučení.

Body to body s Pussycat příplatkem; 2000.- se slevou ; 60 min.;

Hodnocení: vynikající

admin edit: https://www.tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Alina.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 ledna, 2024 21:33

Jaký byl priplatek za pussycat? V ceniku to nemaji

3 února, 2024 07:33
Reply to  Jamco

pětikilo

3 února, 2024 07:34

v Candyshopu mají happy hour?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx