Erotické masáže Praha

Vanessa – Rabbit Hall

Vanessa

Objednávku jsem provedl telefonicky bez problémů a operátor mě pobavil svým smyslem pro humor!

Vanessa se mi moc líbila na fotce, měla krásné zrzavé vlasy, hned jsem si představil pornoherečku Heather Carolyn, navíc měla velký prsa, všechno jak mám rád. Když jsem přišel, přivítala mě ženská, zřejmě to byla recepční, řekla, že jsem tu brzy a musím počkat, odpověděl jsem ok, počkal jsem před dveřmi, pak jsem zase zavolal a Vanessa už na mě čekala ve dveřích.

První dojem:
Vlasy byly opravdu krásné, ale myslel jsem, že budou žhavější jako na fotce. Její obličej nebyl zrovna můj typ ale byla roztomilá a usměvavá. Vanessa mi donesla pantofle a zavedla mě do našeho pokoje. Nabídla mi pití a řekla, ať se svléknu a jdu do sprchy, tak jsem šel do sprchy ale bohužel sám.

Když jsem vylezl ze sprchy, zahlédl jsem Vanessu a ta už byla v dobré naladě, hodně se usmívála a pak mi řekla, že si mam lehnout na matraci. Na masáži jsem byl hodně dávno, takže si nepamatuju všechny detaily po minutách, tak přece jen, jsem přišel odpočinout, ne počítat každou chvíli.

Masáž byla opravdovou masáži, dobře mi masírovala nohy(bylo to hodně zdlouhavé) a také mi namasírovala záda. Při masáži použila prsa a zároveň rukou se mazlila s mým kamarádem, asi po 25-30 minutách jsem se otočil na zády, a mezi tím Vanessa se začala mazat olejem svá prsa a nestačil jsem si všimnout jak už leží na mě, a teď už cítím a i její váhu na sobě, nemá problém s tím abych si sáhl na její prsa, a dokonce mi je schválně strká pod nos🤣, samozřejmě se mi to líbí, ale už toho bylo trochu moc a tím myslím ty prsa, podle mě je to dobrá herečka, vzdychá, objímá, líbá mě za ouškem, všechno se zdálo být jak má být, ale něco tomu chybělo, asi můžu říct s přesností co….

💯 byla to dobrá hra, i když jsem se snažil, aby jí bylo taky dobře. Rukama jsem jí do rozkroku nesahal, byl jsem zdvořilý a myslel jsem, že by ji to nebylo příjemné. Ruční práce s mým perem byla dobra, jsem velký milovník prsou, a zatímco ona pracovala manuálně, já jsem se dotýkal svýma rukama jejich prsou a ještě více se vzrušoval, konec byl rychlý.

Celkový dojem je neutrální.
Abych byl upřímný, podle fotky jsem očekával štíhlou holku, bohužel Vanessa měla bříško, myslím si, že vůbec necvičí ale velkým plusem jsou její pěkné velký prsa jako na fotce.

Atmosféra byla hodně přehnaná.
Masáž byla dobra, tak zvaně sportovní dobra masáž, ale nebylo tam žádné zpestření, byla to trochu nuda.

Opakování? ne dekuji, ale Vanessu doporučím, možná jsem jen nebyl ji sympatický.

Celkové hodnocení 5/10
Mix 60 min 1800 + dýško

https://www.tapky.info/?4423,vanessa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

f69a4715-5a9c-4a4b-8123-888bb4952570.jpeg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx