Erotické masáže Praha

Denisa – Infinity spa

Zdravíčko, pánové.
Tak jsem po krátké době zavítal opět k Infinity. A hnedka jsem zkusil novou holku. Jmenuje se Denisa. Je taková drobná holka. Usměvavá. Milá, laskavá. Neřekl bych, že tak upovídaná. Vlastně skoro vůbec 🤣 ale je to fajn slečna. Při setkání, mi podala lehce ruku. Asi zas nejistota nebo možná jen né tak energická a dominantní. No nic. Nevadí. Vždyť je to jen pozdrav, že? Tak jdeme na pokoj a hnedka se domluvíme na společný spršce a na jak dlouho. Řikám si, že je to nová holka. Tak jsem radši zvolil hoďku. Člověk nikdy neví, jak moc si sedneme.
Po sprše, už už uléhám na futon. A řikám si, jaký to budou sestavy a jak to půjde. Ale bohužel. Jak jsem zvyklej třeba na super dobrou Vendy či Karolínu, tak Deniska fakt mluví hodně málo. Nepochybuju, že by možná časem začala mluvit víc, ale fakt mi přišlo, že ona je těžký introvert.

Co se týká samotný procedury a tempa masáže, tak jelikož už mám srovnání, tak musím smutně konstatovat, že když jí porovnám třeba s Molly, tak to je úplnej opak. Molly je divoška, vůbec se toho nebojí a rovnou jde na věc i ve sprše či vás minimálně vzruší. Čímž neřikám, že Denisa byla špatná zkušenost. Pokud tohle Denisko čteš, tak se tě nijak nechci dotknout. Řekl bych, že fakt to byl takový průměr. Ani špatný ani úplně TOP. Chápu, každej si asi nepřichází povídat s holkama a vyprávět jim svoje barvité zážitky z výletů či probírat a smát se nad tím a oním. Naštěstí já jsem fakt jinej než ostatní. A jak tu správně poznamenala Linda, tak ano, jsem možná upovídanější, ale na druhou stranu, se snažim s pár slečnama udržovat a postupně zlepšovat vztah. Už v Infinity spa, mám pár favoritek. A já rozhodně nejsem ten typ člověka, co soudí napoprvé. Minimálně musí proběhnout alespoň 2 setkání abych si mohl udělat obrázek. Nicméně, jak jsem řekl, masáž mi přišla taková velmi sportovní a nikterak erotická. Neřikám, že to bylo zas tak špatný. To vůbec ne. To bych si mohl udělat u tohoto skvělého salónku zle a to rozhodně nechci.
Co se týká samotné masáže, tak jak už jsem podotkl, tak hodně se Deniska věnovala mým zádům a chodidlům. Pravda. Mohl jsem si říct o jinou pozici a neboť jsem si vybral Infinity mix, který je víc dotykový. Nicméně tak či onak, jsem si řikal, že nechám slečnu ať po mě rajtuje a ať jí dám zpočátku, trochu prostoru a klidu. Až bychom se viděli příště, možná zkusit buď klasickou erotickou nebo případně lingam na hoďku. No uvidíme. Nechci nic dopředu slibovat. Avšak Denisa je taková spíš tichá, nenápadná a určitě tam prostor pro zlepšení a nápady, rozhodně jsou. Jen možná to chce více času a klidu atd. Nechme se podat.

Druh masáže: Infinity mix
Délka: 60 minut
Cena: měl jsem 10.masáž v rámci věrnostní karty zdarma (ale jinak hodinka Infinity mix stojí 2200,-)

https://www.tapky.info/?4903,denisa-infinity-spa-603-373-881-603373881

Celkové hodnocení masáže: 🙂 (průměr) 

IMG_8936-683x1024.jpeg-0.jpg IMG_8938-683x1024.jpeg-1.jpg

2.1 7 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
19 ledna, 2024 08:23

Celkové hodnocení masáže: 🙂 (průměr)
????????
Ty ty listky proste evidentne nechces ….
edit: popis masaze nula, takze to bude vazne bez listku, tak jen aby ses neptal zbytecne proc 😉
Budu te citovat, protoze to sedi i na tvou recenzi “ určitě tam prostor pro zlepšení a nápady, rozhodně jsou. Jen možná to chce více času a klidu atd. ”

Last edited 8 měsíců před by admin
Admin
Famed Member
19 ledna, 2024 19:17
Reply to  prosteFilip

Spravnej pristup ! Podle mnozstvi recenzi myslim ze ani vyhry nepotrebujes, vzdyt uz ses urcite proolejovanej vic nez lecktera maserka 😀
edit: listky jsem ti pridal …

19 ledna, 2024 09:55

To vypadá, jako bychom každý byli v Infinity u jiné Denisy…
Ano, určitě není zbytečně ukecaná, přesto jak jsem ve své recenzi napsal, jsme spolu příjemně prokecali i půlku samotné masáže – a to nemyslím, jako že by mne Denisa při tom nemasírovala.

Co jste tam vlastně dělali? Píšeš, že jste nemluvili a o průběhu masáže nic…

19 ledna, 2024 12:13

Naštěstí já jsem fakt jinej než ostatní.“ No to vidíme  😄  Pardon, ale pobavilo mě to. Obzvláštně s návazností na předchozí větu. „naštěstí“ jak pro koho, že. Ona i každá masérka nechce/nemusí znát tvůj životní příběh. Pokud si s některou sedneš a je stejně komunikativní jako ty, tak proč ne, ale na první návštěvě bych to fakt nedělal. Rozhodně to může mladší a/nebo novější masérky rozhodit, obzvláště pokud na to nemají komunikativní povahu.

Osobně to vidím z druhé strany, nechodím se na masáže vykecávat (čímž nechci říct, že bych chtěl/měl rád hodinu naprostého ticha), ale vím jak nepříjemné mi samotnému občas dokáže být, když na mě masérka prakticky hned mezi dveřmi vyzvídá co dělám a kde jsem byl v létě na dovolený a kdesi cosi. Až na to, že když já nebudu chtít tak jí to říct nemusím. Kdežto ta masérka si nemůže dovolit ti říct, že ji ty moje tlachy nezajímají.

Stejně tak každá masérka nemusí stát o „udržování a postupné zlepšování vztahu“. Třeba je to pro ně prostě jenom práce, nebo naopak koníček, který si nechtějí nosit domů. Ono udržení oddělení osobního a profesního života nebo celkově anonymity v téhle branži je podle mě dost důležité pro masérky. Takže když při první návštěvě masérku neznáš, nechoď za ní jako za nejlepší kamarádkou.

Asi toliko moje myšlenky  🙂 

19 ledna, 2024 12:33
Reply to  Alfonso

Amen 🙏

user1902
19 ledna, 2024 14:00
Reply to  Daniella

Asi budete potrebovat pridat dalsiu informaciu o maserkach – ukecana/neukecana, aby si Filip mohol vybrat (OK, aj pre mna 😀 ). Ale ja mam zasadu, ze ja sa maserok na nic nepytam, ak rozpravaju nieco o sebe, tak len kvoli tomu, ze ony same zacnu.
Filipe, Filipe, sam si to kazis. Sprav si z toho hru, kde si vytvoris vlastny pribeh pre kazdu jednu maserku co navstivis. A potom, ked nahodou ti sama od seba oznami nieco (nie, fakt sa nepytaj, kazda ma potom obavu, kde to verejne vytrubis), tak si to potom nechaj pre seba. Cim viac budes tlacit na ne, tym viac sa uzavru pred tebou.

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx