Erotické masáže Praha

Terry – Rabbit hall

Po půl roce jsem zavítal do Rabbit Hall, velký výběr mne neznámých krásek. Podle rozvrhu se zdálo, že větší nabídka dívek je od rána (do 16h), jestli to je ale vybukované netuším. Já vybíral podle večerních časových možností, jedna ze tří variant vyšla. Objednání velmi snadné, bezproblémové (chat+sms). Ze zvědavosti googlim mužské (kyrgystánské?) jméno, které se zobrazuje namísto čísla – je to nějakej v ČR aktivní MMA zápasník, ten asi ví, jak zjednat pořádek.

Terry mne mile vítá a jdeme do celkem útulné cimry s vlastní sprchou. Zrcadla po straně, to jednoznačně největší je na stropě. Poměrně hodně světla, čisto, jen by mohlo být trošičku víc zatopeno, přeci jenom budeme skoro hodinu nazí a bez peřiny… Digitální hodiny sice zobrazují i teplotu, ale někdo je šikovně položil na radiátor (během návštěvy 38C – 40C). Terry je velmi štíhlá, drobnější, pohledná. Udávaných 160cm/47kg + věk asi souhlasí, ale nevypadá jako puberťačka a naštěstí se tak ani nechová. Pevná prsa, takový ten tvar do špičky. Černé vlasy v culíku, lehký make-up, celá je taková přirozená bez úprav (dvě drobná tetování, jinak nic). Společná sprcha je decentní, žádná velká divočina. Zbytečně neprodlužujeme, částečně z důvodu slabšího tlaku vody. Fáze na břichu je fajn, rozmasírovala mi ramena a šíji (bolavé z hokeje), pak přešlo do erotičtějšího duchu. Hodně skluzů, je spíš pohybové než erotické (žádné vzdechy, proplétání prstů, šimrání či provokace), ale bylo fajn. Trošku u toho rušil řetízek na jejím krku, taky teplota oleje mohla být o dost vyšší. Vůbec se nenastavuje do zrcadel, jestli mi rozumíte, takové to předvádění, což je při její kráse nevyužitá zbraň… Skoro jsme nemluvili, ale česky rozumí. Otočka v půlce. Řekl bych, že je mazlivější typ, ale nenašel jsem způsob, co by jí bavilo nebo by se aspoň tak tvářila. Nechci tím říct, že by byla odtažitá, jen tam nebyla taková ta vzájemná součinnost. Působilo to, jako že se radši spíš stará ona, tak jsme u toho zůstali. Ačkoliv je holka lehoučká jak pírko, tak namísto zasednutí, při kterém většinou houstne atmosféra, má přístup spíš ze strany. Oční kontakt, nechává mne pohrát si s prsy, nějaké to b2b, dráždění nohou v mém rozkroku. Nic jsem nebrzdil, udělal se.

Domazlení v poklidném duchu, vlastně jsem byl rád, že nespustila (zbytečnou) konverzaci. Sprcha, hezky mne omyla, škoda, že teče jen vlažná voda. Oblékám se (Terry si bere jen červená tanga a župan) a jdeme se loučit ke dveřím.

Nechci známkovat jak ve škole, ale chápu, že by mělo mít informační hodnotu, takže: Hezká, štíhlá a milá. Nepoužívala žádnou nacvičenou sestavu a vlastně mi bylo příjemné; pokud se mám ale rozhodnout, tak neutrální smajlík, hlavně za rušivé okolnosti (teplota v pokoji, vlažný olej). Za sprchu nemůže, ale příště si asi fakt řeknu o teplejší olej a sundání řetízku. Holka je nová, jestli se do toho víc položí, tak bych se klidně i vrátil. Terry lze doporučit především těm, které odpuzuje botox ve rtech a přehnané řasy či nehty, takový ten lascivnější vzhled. Tohle je pohledná, příjemná submisivní masérka.

Ero Mix, 60 min, výhra z tapky

 průměr

https://www.tapky.info/?4962,terry-rabbit-hall-774-910-918-774910918

TerryNew5-1.jpg TerryNew4-0.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx