Erotické masáže Praha

Milana – Rabbit Hall

Největší masážní fail, který jsem zažil na konci roku 2023. Nová Milana v Rabbit Hall. To jméno se mi pojí s velmi příjemnými chvílemi. Fotky docela zajímavé. Masáž ve White Rabbit na Vršovické. Po cestě jsem se pořádně zapotil, protože jsem to nestíhal, je to pro mě pobočka z ruky. Nakonec zvoním přesně na minutu. Recepční mě poprosí o chvilku strpění. Po minutě mě pouští dovnitř, připraví mi džus a zavede mě na pokoj.

Milanu jsem tedy prvních 5 minut ani neviděl. Zpoza zavřených dveří je slyšet trochu ráznější komunikaci mezi recepční a asi Milanou. Tak se pomalu svlékám a už tuším průšvih. Milana vchází dovnitř. První co mi řekne je, že noc předtím docela pařila. No tak to se mám na co těšit. Aby bylo jasné, nemám nic proti zábavě do noci, ale masérka s kocovinou není to co hledám.

Milana je podle mě v obličeji dost průměrná. Věk 26 může teoreticky být. Postava neodpovídá fotografiím, tedy ještě ta prsa jsou v pohodě, ale jinak od pasu dole taková „väčší“ než by člověk čekal. Mně tyhle rozměry až tak nevadí, ale ona to má všechno takové tuhé. Má i nějaké tetování, se kterými se mi hned pochlubila. Mně to nic neříká. Milana asi také začala tušit průšvih. Jdeme do sprchy.

Milaně chybí ženský šarm a elegance a i když se ke mně nahá tulí a objímá mě, mně to nic nedělá. Všechno to má naučené a dělá to velmi rychle. Má chraplavý hlas a nějaký silný přízvuk. Ani nevím jaký, vůbec jsem jí nerozuměl. Můj kamarád dole odmítá spolupracovat, ale že naprosto. Ani víčko neotevřel, pokud víte co tím myslím. Sám jsem byl z toho nepříjemně překvapen, tohle se mi jěšte v úvodní společné sprše nikdy nestalo.

Celkové atmosféře neprospělo ani to, že ve sprchovém koutě asi vylili nějakou chemii. Samotná Milana moc nevoněla, necítil jsem z ní žádný parfém ani sprchový gel ani přirozenou vůni ženy. Spíš jsem cítil jemný závan asi iqosu? Já nevím, vůbec už nekouřím. Milana si toho všímá a začíná se tvářit trochu nervózně. V tu chvíli mě napadá otočka. Bohužel jsem se to stále ještě nenaučil. Tady to bylo jasné, že to nebude fungovat.

S měkkým si lehám na břicho a doufám, že přece ke králikovi by nevzali jen tak leckoho a možná je Milana fakt dobrá na matraci. Jinak zažil jsem už něco podobného, tedy co se týče špatného prvního dojmu, no po přesunu na matraci se to změnilo na GFE jízdu. Milana tedy začíná masírovat. Nejprve nějaké rychlé hlazení. Potom body to body. Nemá to ale žádnou návaznost a žádnou gradaci.

Nevím ani jak to popsat. Bylo to takové nějaké improvizované, neplynulé, chaotické, strašně mechanické a bez duše. Jako ano, někdo jí ukázal ty správné tahy. Masíruje často zadkem, jen ona to předvádí tak, jako by tím zadkem myla podlahu. Nějaké GFE to nebudu ani komentovat. Ještě před otočkou se postaví a dá si pauzu, zatímco se napije vody. Je to pro ni makačka.

Následně si lehne na svůj bok křížem přesemně, tak že má hlavu u mého zadku a nohy natažené až u mé hlavy. Masíruji její nohy a pozoruji jaké má tiky. Nedokáže mít nohy položené v klidu déle než 5 vteřin. Stále je ohýbá a vyrovnává, nebo dává jednu přes druhou. Celkově mi přijde dost neklidná a neschopná očního kontaktu. Najednou si rukou podepře hlavu, škrábe mě na zadku a při tom téměř usne. Následně zase pokračuje v rychlejším tempu. Ale co vám budu povídat…

Kamarád stále protestuje. Milana mi na něj párkrát sáhne. Ale pánové (& dámy), jak! Citím jakoby na mé nádobíčko útočila nějaká malá chobotnice. Milana mi masíruje koule, ale asi tak, jako když se malé dítě hrabe rukou v písku na pláži. Roztáhne všechny prsty doširoka, uchmatne je a stáhne prsty k sobě. Bylo to nepříjemné a divné.

Paradoxně to ale mělo alespoň nějaký účinek. A při otočce byl alespoň „probuzený“. No ale na tu otočku jsem si musel dlooouho počkat, asi se jí do toho samé moc nechtělo. Po otočce už nenastane skoro nic. Lehne si ke mně zboku, neobratně mi ho honí a já jí lížu bradavky, přičemž trochu vzdychá, ale ne moc eroticky. Spíš tak, jako když se chlapi s věkem nad 35 musí postavit ze židle. 😀

Chtěl bych to nějak zachránit, tak jí pomalu rukou sjíždím do rozkroku. Ona najednou nohy stáhne k sobě a říká „To nemáš dovoleno.“ Tak si hraji s prsama a konečně mám i nějakou erekci. Milana si sedá k ruční práci, ale ta je tragická. Dělá to tak, jako by mi ho chtěla za žalud odtrhnout. Slečna bude dobrá ve vytrhávání plevele.

Ale moc mě to ani nepřekvapuje. Nic horšího jsem v tomto směru nezažil. Když ho ale chytí oběma rukama, tak to není až tak špatné, ale asi po minutě říká, že nám zbývají tři minuty. Výborně, děkuji za tuto info a už se nevím dočkat!! Chtěl bych vidět výraz nějaké holky, které budu dělat dobře a najednou jí zahlásím: „Máš ještě minutu.“ 😀

V tu chvíli mi už hlavě napadá plán B (tedy nakonec C). Nebudu si tady s touto „masérkou“ třetí třídy ani vyprazdňovat pytel a určitě neukončím rok takovou tragickou masáží. Takže jsem řekl Milane, že z toho nic nebude. A teď přišel zlatý hřebík večera. S úsměvem si ke mně lehne a ptá jak se mi líbila masáž, jako by se nic nestalo. Právě jsem se neudělal po naprosto nepovedené masáži, přičemž pasáž po otočce trvala tak 7 minut a ona má tu drzost se na to takovým stylem ještě zeptat.

Řekl jsem něco ve smyslu, že to nebyla nejlepší masáž. To jsem byl fakt velmi taktní a diplomatický. Ona z toho zůstala v šoku. Já také. Bylo mi jí nakonec i trochu líto. Tato slečna si spletla povolání, chybí ji empatie (EQ), neumí se příjemně dotýkat a k erotice má daleko asi jako Jason Momoa ke hobitům. Jako člověk nebude možná až tak špatná a myslím, že jí to bylo upřímně líto, i když víc myslela na sebe, pokud o tom někde napíšu. A já bohužel píšu o každé masáži.

Toto řadím do top 3 nejhorších masáží v mém životě. Milana nebyla vysloveně nepříjemná, no neumí to a je třeba si uvědomit, že ne každá žena může dělat erotické masáže jen proto, že je ochotna masírovat nahá.

Hodnocení 🙁 Čas asi dodržen, to je jedno.

Erotický mix na 60 minut za 1600kč (se slevou, která byla i tak nedostatečná).

https://tapky.info/?4891,milana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

milana-0.jpg Mil-1.jpg

5 6 votes
Hodnocení recenze
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 ledna, 2024 16:23

Díky, Skůtře, zachránils mě takřka v hodině dvanácté, už jsem se k ní chystal objednat  😀 
Dobrá ale hlavně velmi užitečná recenze  👍 

17 ledna, 2024 17:56
Reply to  BujnejBertik

To by mě zajímalo jak, už u nich není  😂 

17 ledna, 2024 17:14

To jsou takové ty zážitky, kdy by člověk na škále od 1 do 10 dal nejraději záporné hodnocení. 😂

17 ledna, 2024 18:06

Tohle je masakr. Ne že bych neměl pochopení, jasný může se stát, ale překvapuje mě, že k masáži došlo (ze strany masérky/salonu). Nevím jestli jsi tam byl třeba na začátek její směny, to by to bylo složitější, ale čekal bych že když mají kolem 50 masérek, tak budou schopný sehnat nějaký zástup nebo ti nabídnout nějakou jinou masérku, případně masáž přesunout nebo nahradit. Tohle by mě nakrkrlo  😁  díky za sdílení zkušenosti.

17 ledna, 2024 18:52

Dobrá recenze, akorát jak píšeš, že tě ve sprše napadla otočka, to už je asi na otočku docela pozdě, ne? (Nevím, nikdy jsem otočku nedával.) To by se tam pak mohli chlapi zadarmo chodit sprchovat s nahejma holkama  😀 

17 ledna, 2024 20:02
Reply to  Sktr

Ja se kolem white rabbitu docela casto pohybuju a tak me pobavi, kdyz kolem vidim typka, kterej jde nekde pobliz a ma tu jejich balenou vodu v ruce 😂 lepsi identifikator abys pohledal.

17 ledna, 2024 20:53

Jo a vidím, že Milana na jejich stránkách už asi zmizela

17 ledna, 2024 21:24

Ještě v sobotu k večeru jsem ji chtěl taky vyzkoušet a byl o ní zřejmě zájem.
Volno měla jen Chanel (tak o té jsem i napsal recenzí.)

17 ledna, 2024 22:39
Reply to  ExPlayer

To vypadá, že si kromě Sktr na Milanu nikdo nestěžoval  😀  …?

Last edited 3 měsíců před by ExPlayer
11
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx