Ostatní

Máte nějaké doporučení na pravou Nuru masáž?

Ahoj všichni,

Obvykle raději sdílím své zkušenosti než se ptám, ale na trhu nenacházím mnoho dostupných informací o masážích Nuru.

Nuru masáž jsem jednou vyzkoušel (před mnoha lety) a rád bych to zkusil znovu. Jsem si však také vědom toho, že trh má spoustu „falešných“ nabídek Nuru masáže. Dost často masérky prodávají „Nuru masáže“, což jsou prostě masáže tělo na tělo. Tohle nehledám.

Stručně řečeno, pravá Nuru masáž je pravděpodobně nejintimnější formou masáže bez sexu. Někteří říkají, že je to riskantní, protože zahrnuje kontakt mezi genitáliemi, bez pronikání.

Moje otázka tedy zní: máte nějaké doporučení na pravou Nuru masáž? Děkuji

5 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 ledna, 2024 19:52

Podle mě není moc šance. Tady to nemá vůbec tradici, ty rádoby tantričky co dělají samy na sebe a přečetly si o tom na netu se téměř jako pravidlo štítí většího kontaku s klientem, vyjma nějakého toho přejetí prsy po zádech. V salonech to byla vždy sestava jako na B2B akorát s jiným gelem. Taková je aspoň moje zkušenost. Pokud se chápeme ve významu „opravdová nuru masáž“ tak by holky musely celý den po klientech drandit frndou a to by jim upadla. Málokterá se vůbec nechá u masáže nějak významněji dráždit a ještě navíc jak kdy, nemyslím, že jsou kterákoliv ochotné to dělat na povel.

18 ledna, 2024 00:00

Nejlepší nuru masáže musíš do Japonska: Tam je to TOP!!! I ty fake levné nuru gely co tady používají se nedají srovnat kvalitou toho pravého.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx