Erotické masáže Praha

Eli – Infinity

Po delší odmlce jsem opět navštívil osvědčené Infinity. Poprvé se mi povedlo objednat k již legendární Eli. Pěkná snědá holka, s luxusním tělem, fantastický zadkem a s opravdu hodně tetováním. Piercing v pupíku, fotky na stránkách Infinity 100 % sedí. Věk tipuji 20-22. Do sprchy jdu na vlastní žádost sám.

Po příchodu do pokoje stojí Eli připravená v ručníku, říkám ji, že jsem trochu nervózní, protože nechodím moc často k českým holkám. Eli mi říká, ať nervozní nejsem a už si sundám ručník, že mě chce vidět nahého lehnu si na břicho a masáž začíná pro mě netradičně a originálně. Eli si klekne předemě, položí mi hlavu do klína a začne mi ji masírovat. Pro mě velmi příjemný zážitek. Po 5 minutách se přemísťuje k chodidlům, které mi masíruje přes lýtka až po zadek a přitom cítím, jak se mi pipinkou odírá o patu. Erotický decentní zážitek. Následuje olej na záda, sedá si mi na zadek a celým tělem mě masíruje, kouše do ucha, pusinkuje na temeni atd… Jsem opravdu jak v ráji. Nakonec mi do ucha pošeptá, že kdybych byl potetovaný, tak se snad neudrží

Lehám si na záda a Eli mi promasírovává lýtka. Potom si sedá na břicho, začíná mi ho za zády honit a opět začíná kousáni do ucha, pusinkování tváře, nosu, čela. Eli říkám, že za chvíli budu, ale že nechci. Jestli ho může držet jen v pozoru a nechat výstřik až do sprchy. Eli se směje, ale souhlasí. Při masáži jsme si docela pěkně povídali a prozradila mi, že nejraději masíruje v dvojce s Karolínou. Ale pojďme zpět k masáži. Eli si na mě sedá opačně, abych se prý pokoukal i na zadek, který furt tak chválím. Opět po mně jezdí celým tělem, já sleduji prdelku a naprosto netuším co se děje vepředu, ale je to vzrušující.

Přesouváme se do sprchy. Eli se ke mně staví čelem, pusinkuje na krku a u toho pěkně jemně honí. Sám od sebe ji říkám, jestli máme ješťe čas, tak si kleká a honění zrychluje. Pusinkou je tak 2 cm od penisu, fouká na něho a začíná extáze. Šileně se klepu, že má pocit, že rozvibruji celou sprchu😀 u sušení se domlouváme, že se o víkendu zastavím na dvojce s ní a Karolínou. Určitě vás budu informovat.

Eli určitě doporučuji. Milá, česká, krásná holka. Milovníci tetování a piercingu budou u vytržení.

Klasická masáž

60 minut

1900 plus nějaké dýško za super erotiku

Doporučuji 🙂

admin edit: https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_3477-1-683x1024.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx