Erotické masáže Praha

Viky – Rabbit Hall

Návštěva z konce minulého roku v pobočce na Staropramenné. Klasicky domluva přes chat na webu, následně potvrzení přes sms. V daný čas zvoním, hned vpuštěn dovnitř, po schodech dolu, kde už mě vítá Viky. Ptá se, jestli mám rezervaci a následně mi na telefonu ukazuje moje číslo a ptá se, zda je moje – to se mi stalo poprvé. Taky mě chválí za včasný příchod a jdeme na pokoj.

Na pokoji domluva na masáži – beru lingam na 60min, jelikož tady někdo v recenzi vychvaloval její ruční práci. Nabízí mi společnou sprchu, kterou samozřejmě přijímám. Shazuje králičí župánek a odhaluje svou skvělou postavu – hubená a velmi drobná, malá prsa s pěknými bradavkami a perfektní zadek, tak akorát do ruky. Postava přesně odpovídá fotkám, dokonce má na sobě stejné červené spodní prádlo, tak jako na přiložené fotce a webu salónu. V obličeji velmi hezká a usměvavá, jestli má trochu přifouknuté rty, tak úplně nepatrně a není tak takový duckface, jako mají jiné ukrajinské kolegyně v oblibě. Česky se domluvíte bez problému, ikdyž přízvuk je samozřejmě silně znát, ale s tím jejím hláskem je to spíš takové roztomilé.

Společná sprcha taková, jak je v Rabbitu běžné, takže žádná divočina. Pořádně si mě umyje, zepředu i zezadu a taky mi bez komentáře naplnila dlaně mýdlem. Nevím, jestli to bylo myšleno tak, abych umyl ji nebo pomohl s mytím sebe, ale logicky sem začal umývat její hrudník a zadek. 😀 U toho přátelský seznamovací pokec, pak už jen osušení a přesun zpět do pokoje.

Na pokoji ještě Viky připravuje prostěradlo na postel a já pak uléhám rovnou na záda, jelikož se jedná o lingam masáž. Viky mě i sobě nanáší na hrudník masážní olej, který, zdálo se, trochu přehřála, protože mi připadal víc horký než je běžné, bylo to však příjemně vzrušující. Začíná se po mě klouzat, pusinkovat mě na hrudníku a postupně přecházejíc až ke kru, kde zastaví a začne mi jemně vzdychat do ucha a jednou rukou začne hladit v rozkroku. Potom rozjela takovou sestavu 3 poloh, které v pravidelných intervalech střídala a celou sestavu projela asi 3x. Nejdříve taková simulace sexu, kdy se zapřela o ruce na úrovni mých nohou a zadkem nebo pussynkou přejížděla po mém penisu, pak pozice na koníčka zády ke mně a masáž penisu a pak si lehla vedle mě, obličejem velmi blízko k mému a honila mi ho. V tu chvíli my furt jezdila svým nosem po mém a smála se, málem jsme se i začali líbat, ale aniž bych cokoliv řekl, tak mi řekla, že to nejde. Ale měl jsem pocit, že by taky ráda. Nakonec taková zajímavá poloha, kdy si ho strčila někam za ucho mezi krk a rameno, nebo nevím – to už sem nevydržel, avšak ona to dělala tak pomalu a jemně, kdy já se ještě bál, abych jí nenastříkal do vlasů, že z toho byl takový „ruined“ orgasmus, kdy jsem ani nevěděl, jestli už stříkám nebo ne. Byl jsem z toho mega hotovej a ona se smála. 😀

Pak otření a v objetí si chvíli povídáme, ona mě láká na milking table masáž, kterou podle všeho asi ráda dělá. No, nikdy jsem nad ní ani nepřemýšlel, ale možná někdy zkusím. Po chvíli se ptá, jestli chci namasírovat záda nebo dáme další kolo lingam, beru další kolo. Takže rozjíždí stejnou sestavu, akorát přidala poloh, kdy si ho hodila mezi a v pozici na mě po něm přejíždí nahoru a dolu. No už jsem měl blízko, tak si lehla a natiskla se vedle mě – opět pusy máme asi milimetr od sebe, oba už ji přiotevřenou na líbání, já ji mačkám zadek a po chvilce ji to kropím na ruku a někam mezi nás. Pak chvíli relax, pokec, závěrečná sprcha pouze očistná, oblékám se, platím a odchod.

Závěrem – doporučení ano, zvlášť pokud máte rádi menší holky s malými prsy a perfektním zadečkem. Od ruční práce jsem měl asi trochu větší očekávání co se týče kreativity, ale přesto masáž užitá na maximum. GFE a vzájemné sympatie jsem cítil, ikdyž Viky je možná ten typ masérky, která to umí vyvolat ve většině z nás. 🙂 Opakování možná ano, pokud se rozhodnu vyzkoušet Milking Table.

 

Cena a typ masáže: Lingam, 60 minut, 2000

Hodnocení:  (super)

Masérka: https://tapky.info/?4693,viky-rabbit-hall-774-910-918-774910918

VikeNew10.webp

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 ledna, 2024 11:01

Dobrá recenze, Viky je jistě fajn, ale to s tím telefonním číslem je průšvih. 👎  RH mají nějakou diskrétnost klientů už úplně na háku.  😦 

16 ledna, 2024 11:06
Reply to  Sktr

Zas na druhou stranu jí můžeš říct, aby tě pro kontrolu prozvonila a hned máš na ní telefon. 😁

16 ledna, 2024 11:09
Reply to  alex_murphy

 😄  😎  👌 

16 ledna, 2024 14:43
Reply to  alex_murphy

Mezitím už Viky posílá nějaké „marketingové“ fotky Auronovi  😅 

Daywalker.22
16 ledna, 2024 16:08
Reply to  alex_murphy

ovšem pokud neprozvoní z anonymního režimu  😀 

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx