Erotické masáže Praha

Tessa – First Class Massage

Již delší dobu na mě na všech serverech vyskakoval inzerát na masáž od slečny Tessy (i přes negativní komentáře na tomto webu), tak jsem se nakonec hecnul a jednoho večera, kdy jsem byl z práce fakt vyřízenej, tak jsem po whats up domluvě vyrazil ve večerních hodinách na Argentinskou.

Parkování opodál v ulici proběhlo v pořádku, vyrazil jsem tedy na místo. Vstup do budovy za mě na jedničku, kdy jsem přesně v celou zazvonil na bzučák a byl jsem vpuštěn před skleněné dveře do dvora, kde mě hned ve dveřích čekala opravdu nádherná, ale trochu menší blondýnka v županu. Přivítání proběhlo v GFE pohodě, kdy jsem velice ocenil zájem masérky hned ve dveřích a to připomínám, nálada byla u mě na bodě mrazu, kdy jsem měl chuť poslat do prdele i svoje všechny šéfy. Následoval vstup do opravdu krásného a diskrétního salonku, který má dva pokoje. Nicméně v ten večer už jsme tam byli sami. Tessa mi nabídla hned společnou sprchu, což jsem teda nakonec odmítl, abych ze sebe smyl ten blevajz po tom, co jsem strávil 400km v autě v kožených sedačkách.

Po příchodu do místnosti už Tessa na mě čekala zcela odhalená, lehátko připravené, svíčky hořely. V místnosti byla příjemná teplota…. možná bych ocenil maličko víc světla, ale to jen z toho důvodu, abych na masérku lépe viděl a ne ona na můj chlupatej zadek.

Masáž probíhala v pozitivním duchu, kdy mi bylo opakovaně řečeno, že si vše můžu řídit jenom já. Takže klasika na břiše, kdy se do toho Tessa opravdu opřela a protáhla mi moje zatvrdlý záda. Nejdřív používala ruce a pak se nebála použít i její přednosti. Zde bych asi podotknul, že Tessa má nádherný tělo, pěkně opálená blondýnka cca kolem 30 let (zde jsem si jistý, jinak při odhadování věku u žen většinou dostanu pěkně vyjebáno), nově udělaná prsa, na masáž ideálně pevná. Vhodná pro ty, kteří mají rádi velký objem.

Po cca 15 minutách vzrušení, kdy jsem ji málem udělal díru do lehátka, tak jsem se přetočil na záda a mohl se začít kochat pohledem na ní. Domluvili jsme se nakonec na masáži B2B, kdy je možné sahat na prsa + zadek. Využil jsem toho na 120% včetně masírování jejích zad. Musel jsem se ale hodně krotit, abych nezašel dál a vešel se do základní sazby.

Tessa po mě jezdila celým tělem, naolejovaná, s cipískem si hrála fakt luxusně. Nejlepší poloha byla asi když si sedla na mě, hodila si ho na záda a já se ji mohl koukat do očí. Jako je to fakt kočka, která by asi normálně na ulici nenechala ani svého psa vyčůrat se na moji nohu (myšleno ironicky). Následovala poloha 69, kdy jsem si užíval fakt luxusní výhled a pak velké finále na prsa. Jsem si jistý, že takový množství kapesníčků jako semnou ještě nespotřebovala. Poté následovala společná sprcha a hurá domu. Čas jsem využil přesně do minuty.

Celkové upřímné dojmy: asi semnou nebudou předchozí inzerenti souhlasit, ale já byl nadmíru spokojen. Tělo odpovídá 1 ku 1 fotkám. Celá masáž se nesla v příjemném duchu, žádná strojená masáž, hezky jsme si pokecali. Tessu určitě doporučuji a možná se v budoucnu opět zastavím. Jediná asi výtka může být cena. 2400 za hodinu B2B patří spíš mezi vyšší standard. Se vzájemnou masáží je to pak 3300 za 1 hod., což může být pro někoho už moc. Celkově tedy 8/10

Název masáže: B2B

Délka: 60 min

Cena: 2400 Kč

Tessa – First Class Massage – 731 347 217 – 731347217 – Tapky.info

Hodnocení:  (super,dobrá)

 

tessa_01.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx