Erotické masáže Praha

Ariel – European Massage

Ariel jsem chtěl navštívit už nějakou chvilku, bohužel její pracovní časy se mi moc nehodili. European Massage sídlí v Karlíně, moderní centrum v bývalých lázních. Po příchodu nabídnuto menu s druhy masáží které nabízí. Vybral jsem si Ariel protože na fotkách vypadá skvěle!

Po vybrání masáže přichází Ariel a vypadá skvěle! Volil jsem jen 30min. Odveden do sprchy kde jim trošku zlobilo zapínání, Ariel to vzala sportovně a celkem jsme se nasmáli.

Ariel vypadá stejně jako na fotkách, krásná mladá Ukrainka, prsa pevný 2, pevný zadeček a krásný nohy. Hned jak jsem ji viděl těšil jsem se jak malej kluk.

Masáž na břiše žádný velký zázrak, spíše takové to hlazení a mazání olejem, snažil jsem se navázat konverzaci ale trošku to vázlo. Každopádně po otočce to nabralo uplně jiné obrátky, snad hned jsme šli do polohy 69, měli jsme jen 30min tak věděla že není čas ztrácet čas. Vlítla na to rychle a pohled na její naolejované mladé tělo bylo krásný. Její poklad jsem měl hned před obličejem a trošku jsem litoval že jsem nevzal Pussycat, dále otočka kdy prsama přejíždí po břiše až k juniorovi. Tam si chvilku hraje mezi prsama a je to moc pěkný a příjemný. Ruční práce trošku mechanická, ale splnilo to účel. Trošku jsem si ji naštěloval a za chvilku kapituluju na její krásnej zadeček.

B2B

30min

Hodnotím pozitivně

https://www.tapky.info/?4954,ariel-european-massage-723-065-715-723065715

img_7460.jpeg.webp

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx