Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury Grand

Je to nošení dříví do lesa, ale co bych pro tuhle dámu neudělal? Vůbec jsem za ní nechtěl jít, ale jak už to tak bývá, najednou stojím v Žitomírce (přes ulici byla Enigma, měl jsem to tam rád a hlavou mi prolétlo pár pěkných vzpomínek) a čekám na sexy dveřníka. Jo, bylo wowko, uf, jak já tyhle drobný slečny miluju, tepovka najednou vylítne o 300 %, čerpadlo jede jak zběsilý, koně se splašili…Jasmínka vypadá jako na fotkách, prezentace zcela sedí. Je povídavá, takže jsme si toho stihli říci opravdu hodně a věřím, že by rozpovídala i němého. Jelikož jsem byl trochu zapocenej, protože jsem šel na salon pár kiláků pěšky, tak jsem chtěl spršku sám, což se tedy Jasmíně moc nelíbilo, ale nakonec mi to dovolila. Jo, je krapet dominantní 🙂
Vyjevil jsem svá přání, vše v pohodě odsouhlaseno a šli jsme na to. Masáž byla hodně kontaktní, je to děsná divoška, využívá to svý tělíčko na sto procent, je to zkrátka nářez akce. Villager popisuje storku s umaštěnejma vlasama, já mam naštěstí tu výhodu, že nemusim nikomu nic vysvětlovat 🙂 Jasmína se nastaví do všech možných i nemožných poloh, přičemž se toho nebojí. Když mi naservírovala micku přímo před obličej a zároveň se mi otočila tak, aby mi koukala do očí, honila mi jednou rukou čuráka a druhou masírovala koule. Byl jsem zkrátka ztracenej a úplně hotovej, dostala mě. Mimochodem ruční práce fakt super, holky které ví, že mají dvě ruce, rozhodně oceňuju. Baví jí to, nic nešidí, dá vám v rámci pravidel všechno co chcete. Atmoška přetejká erotikou. Prsty dovnitř jsem fakt neměl potřebu, jen jsem jí pohladil kolem a mlsal jí pohledem. Vlastně nevim, co přesně napsat, poněvadž i teď se mi míchá v hlavě tisíc myšlenek a všechny jsou děsně erotický a hlavní roli hraje Jasmína. Tohle zkrátka byla erotická masáž jak má být a její pověstnou akci s hračkou si nedokážu ani představit.

Závěr je jasnej, tohle se musí zažít! Když jsem šel po masáži opět x kiláků pěšmo na pivko, tak jsem pochopil. Jasmína se zařadila mezi legendy a nepochybně bude mnoha muži vzpomínána jako jeden z etalonů erotické masáže. Jasmíno, garatuluju k nesmrtelnosti.

KLASICKÁ EROTICKÁ MASÁŽ
60 min
1900,-
https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304
Hodnocení

jasmina_004-2.jpg jasmina_051-3.jpg jasmina_013-0.jpg jasmina_002-1.jpg

4.8 8 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 ledna, 2024 13:11

Sakra, tak po tomto už Jasmínku fakt nemůžu ignorovat…  👌 

k69
9 ledna, 2024 14:39
Reply to  Sktr

Je fakt dobrá

9 ledna, 2024 14:54
Reply to  Sktr

Mě ignoruje její pracovní doba… 😃

11 ledna, 2024 15:22

Závidím vám, kluci, vždycky když si přečtu Jasmínky recku, mám pocit, že jsem byl na masáži u někoho jiného. 🤭

sexydrapky
11 ledna, 2024 16:00
Reply to  Mr.X

Tak snažím se vždy posouvat😄 každá jedna masáž mi dá další zkušenosti hihi

11 ledna, 2024 16:09
Reply to  sexydrapky

A to je super, ať se daří! 😉

20 ledna, 2024 21:27
Reply to  long.tongue

Doporučis?

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx