Priváty v Praze

Mia_ph7 – Amateri

Rozhodl jsem se po roce čtení přidat mojí první recenzi, na zatím nerecenzovanou holku. Chodim skoro výhradně na masáže, ale buď k maserkám hodně recenzovanym, nebo naopak ke skrytým pokladům, který si zatím nechávám pro sebe. Usoudil jsem teda že pro první recenzi zvolim menší dobrodružství, ať vrátim komunitě aspoň špetku cenejch rad co mi za ten rok dala.

Holky na amatérech jsou kapitola sama o sobě. Na Miu jsem koukal už delší dobu, časově si to ale nikdy nesedlo.

Mia sídlí v moderní bytovce v Holešovicích, kousek od Stormu. Domlouvám čas v odpoledních hodinách na 30 minute (2 tisíce), na místo dorazím s prodlevou 5ti minut, ozvu se a chvíli čekám na instrukce.

Když dorazím ke dveřím bytu, otevírá mi menší mladá česká holka od vedle, zabalená v sexy červené košilce. Kratší blond vlasy, hezké oči, rty nejspíše bez úprav. Hned si všímám druhé brady, která je zatím v pohodě, do pár let bude ale asi znát dost. Nevím jestli souhlasím s uváděným věkem (20), ale max do 25ti se vejde určitě. První dojem tedy spíše průměr, představoval jsem si v obličeji trošku větší bombu a veselejší uvítání.

Jsem uveden do ložnice kde si odkládám věci a jsem přesměrován do koupelny. Byt je moderní a voňavý, vana místo sprchového koutu, ručník v pohodě a prostory celkově na jedničku.

Po příchodu do pokoje mě čeká v krásném spoedním prádle, kdy poprosí abych si lehl na matraci a ptá se co budu chtít. Na priváty chodím zásadně jen na oral, takže velím masáž a zakončení pusou. Pro objektivitu recenze jsem ale pravidlo posléze porušil, viz. níže, abych někoho neochudil o informace.

Při masáži se věnuje jen zádům a ramenům (chápu, neni to úplně masérka), jako taková ale masáž určitě neurazí a musím říct že jsem v některých salonech zažil i horší. K masáži používá krém.

Mia neni úplně na povídání, takže pokud hledáte holku na pokec, asi hledejte jinde. Určitě není ale otrávená, semtam se zeptá na nějakou blbost nebo mile a stroze odpoví na vaší. Po nějakých 10ti minutách velí k otočce, při které nasazuje kondom a začíná kouř. Na ten si opravdu potrpím, a Mie dávám silný průměr. Koule nelíže, deepthroat nedělá, do očí nekouká. Zároveň to není ale určitě žádné tupé přihoňování a sání špičky. Taková fajn hulba od kámošky.

Po chvíli jí sundavám podpresnku, kde mě čeká velké překvapení. Z fotek jsem tušil že prsa bude mít větší, čekal jsem ale stoprocentně silikony, který osobně moc nemusim. Vypadnou na mě ale naprosto překrásný kozy (něco mezi 3-4), tvar se zdá být až moc perfektní na to aby to byli real. Po důkladnym průzkumu rukama a pusou jsem uchvácenej, a musim se na hovado zeptat. Mia mi s úsměvem potvrzuje že jsou její. Uznávám že patří určitě k nejhezčím kouskům co jsem za svůj život viděl. Velký, naprosto pevný a přehnaný dvorce. Jinak je to hubená drobná holka, malej hezkej zadek.

Když cejtim že to na mě jde, nechám jí ať se ještě nastavý zepředu a zezadu, kde proběhne zkušební jízda v podobě deseti zásunů, po kterejch velim opět ke kouři. Péru jde naproti, do očí kouká, kundičku má hezkou a úzkou. Pro ty co jdou vyloženě za zásunem a velkejma kozama je to ideálka.

Dokončuju do gumy při orálu, před kterym kondom vyměnila. Platim a jsem poslán do sprchy. Čas dodržen na jedničku. Hodnocení dávám průměr, kozy a přístup v pohodě ale za cenu by to chtělo něco navíc (komunikace, koule, atd..)

Délka: 30 minut

Cena: 2000 za 30 minut

Profil na ťapkách nemá, k nalezení na amateri

admin edit: blbe hledas, podle cisla najit jde:

https://www.tapky.info/?4703,mia-mia-top-775-809-202-775809202

1280x1280.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 ledna, 2024 11:01

„(komunikace, koule, atd..)“  😆  …toto se dočteš jen na tapkách.

BranMakMorn
9 ledna, 2024 09:28

kousek od Stormu? ale ten neni v Holesovicich, tam je Cross

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx