Erotické masáže Praha

Julie – Masáže Princess

Další restík se váže k salónu, který sice není úplně populární, ale zažil jsem tam vcelku slušný zážitky, takže se vracím vlastně rád – hlavně díky snadnému objednání – když tedy voláte.
Volba padla na slečnu, která neměla v té době žádné recenze a líbila se mi na fotkách. Zde se pozastavím, jak jsem byl upozorněn zkušenějším kolegou, tyto fotky už má několikátá slečna a já mohu potvrdit, že Julie na fotkách není, takže za mě palec dolu, že salon není ani po delší době schopen slečnu prezentovat s jejími fotkami.
Slečna je pěkná, líbila se mi, konverzace v pohodě, ale působila trochu unaveným dojmem. Nic, co by narušilo průběh, jen jsem to cítil. Na můj vkus trochu více přifouklé rty, u tak pěkné slečny mi to přišlo ke škodě, ale kdo ví, třeba tomu někteří pánové fanděj. Jinak je Julie z Ukrajiny, s masírováním zkušenost má a B2B jí šlo parádně – za mě jednoznačně její silná stránka. GFE se nekonalo, ale vše bylo jinak poctivé. Dotyky po těle bez problému, závěr proběhl v 69, parádní výhled, Julie má moc pěknej zadek. Jinak jsem nic nezkoušel, nepřišlo mi, že by měla zájem. Četl jsem recenzi od Cores20 a zjevně byl co do dotyků odvážnější, nežli já. Závěr je opět jednou z jejích silných stránek – byl parádní a zkušenost zaúřadovala, zapojila obě ruce a technika na 1*, to bylo super. Každopádně kdo hledá poctivě odvedenou masáž, tak můžu doporučit.

Erotická masáž celého těla

60 min

2000 Kč

https://www.tapky.info/?4943,julie-masaze-princess-773-480-202-773480202

Hodnocení

julie_0121-0.jpg julie_0218-1.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx