Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Do Tantra Clubu jsem chtěl zavítat delší dobu, ale objednání bylo zpravidla takové kostrbaté a nikdy to nedopadlo. Nic netrvá věčně a tak se zadařilo. Na výběr byly dvě slečny a já si vybral tu, která představovalo neznámo, zkrátka mě to baví.
Do Lužické jsem dorazil tak akorát a po krátké chvíli jsem byl vpuštěn vchodem z ulice. Mám rád, když lítaj úsměvy hned od začátku a troufám si tvrdit, že Anita se smála ještě před mým příchodem, je to veselá slečna původem z Ukrajiny. Věk sedí, fotky jsou její a konverzace v ČJ velmi dobrá.
Sundám botky a jde se na pokoj, cupitám za Anitou a mlsám její tělo v průhledném župánku a už se těším. Domlouváme se na masáži, beru B2B a jdu do sám sprchy – myslím, že tak je to uvedeno i v popisu masáže. Salon se mi celkově líbí, pokoj taky, sprcha na pokoji velké plus. Sotva jsem se doutřel, tak přichází Anita a já se vyjevím se všema svejma malejma velkejma přáníma na průběh a vše je s úsměvem přijato. Tak jako vždy se omezím na pocity z masáže. Anita masíruje relativně krátce, ale zjevně má k masážím pozitivní vztah. Rovněž má pozitivní vztah k tulení, mazlení a celkově za mě skvělý GFE. Co nepatří do B2B, to si nechává pro VIP masáž, tak to v salonu mají nastaveno a nemám s tím problém – dopředu jsem to věděl. Na zákazy nedošlo, nicméně já se chovám slušně, takže není třeba mě příliš umravňovat. Vlastně došlo k něčemu, co běžně nedělám, tedy když k tomu nedojde spontánně a tak jsem si prvně v životě připlatil líbačku a nelitoval jsem. Bylo to parádní a když se člověk tak nějak potká, dojde ke shodě, tak jaké by to bylo GFE bez nějaké té pusy. Nemyslím pussy, ale fakt pusy 🙂 Vlastně už jsme toho pak moc nenapovídali. Závěr za mě super, byl jsem tuze spokojen, pak už jen kapesníčky, dotulení a další dotulení ve sprše. Byla to velmi příjemně strávená hodinka (70 min) se slečnou, která ví, jak se správně dotknout, umí najít ty správná místa a teď když recenzi píšu, tak se usmívám. Anita je jedna ze slečen, která mi díky svému pozitivnímu přístupu a krásnému tělu uvízla v paměti. Doufám, že se s Anitkou ještě někdy uvidím, kdo ví

B2B

60 min (70 min s kódem ťapky)

2000+500 příplatek

https://tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

Hodnocení

 

Na závěr k salonu – doporučuji zlepšit objednávání – reakční dobu na whatsapp. Rozvrh – kterýkoli salon cílí na domácí publikum, měl by mít rozvrh – i kdyby měl být vystaven v ten den, je to lepší, než se doptávat, jaké slečny v ten den jsou. Velmi kvituju kód ťapky, kdy člověk dostane deset minut navíc – za mě lepší než sleva.

anita_02-1.jpg anita_03-2.jpg anita_01-0.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx