Erotické masáže Praha

Audrey – Fantazie massage

Audrey -Fantazie Massage

Tento podnik, který se nachází kousek od metra Hradčanská jsem navštívil začátkem listopadu. Před domem se nachází i stejnojmená zastávka autobusu. Rezervaci jsem provedl dva dny předem přes Whattsapp a zvolil jsem maserku Audrey.
Po zazvonění jsem chvíli čekal. Salon se nachází v suterénu u druhých dveří si mě vyzvedla přímo Audrey. Holka pěkná, sportovní postava, tmavé vlasy a oči. Od začátku velice přátelská. Byl jsem sám poslán do sprchy. Po sprše se zachvíli vrátila zpět, měla na sobě černé kalhotky a podprsenku. Které si předtím než mě poslala lehnout si na foton sundala. Na těle měla pár tetování. Poté už jsem ulehl na břicho a ona mě začala rovnou masírovat svým naolejovaným tělem. Zvolil jsem nuru masáž na 60 minut za 1900 Kč. Při masáži používala hlavně svá naolejovaná prsa a hodně se mnou mazlila. Polibky po těle, okusovaní ušních lalůčků, proplétaní rukou. Přibližně v polovině následovala otočka na záda, kde jsem si mohl její tělo lépe osahat. Žádné zákazy neměla a nebránila se jemným dotekům dole. Občas jsem jí líbal na těle.Jinak masáž na zádech probíhala v podobném duchu jako na břichu hodně b2b kontaktu a hlavně používala prsa. Zakončení v poloze kdy ona ležela vedle mě, jednou rukou mě honila a druhou rukou mě hladila po hrudníku a já jsem se jí udělal na bříško.
Poté následovala samotná sprcha a platba. Čas byl dodržen přesně.

Masáž: Nuru 60 minut

Masérka: Audrey -sympatická usměvavá dívka, říkala že masíruje jen chvíli, komunikace hlavně v AJ trochu i česky, neměla naučené žádné profi sestavy spíše jsem si sní připadal jako s kamarádkou co se s tebou pomazlí než s profi masérkou

Cena: 1900 Kč

Odkaz na masérku: pravděpodobně již nepracuje v tomto oboru, odkaz již nefunguje a není ani na stránce Fantazie Massage

Hodnocení: Dobré 😀

IMG_0570.JPG

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx