Erotické masáže Praha

Alina – Candy Shop Massage

Hodně příjemné překvapení! Mary končila dřív a Šarlota má přes svátky zdá se delší volno, takže jsem se rozhodnul zkusit něco nového 🙂

A dobře jsem udělal. K Little Caprice bych tedy Alinu vzhledově vůbec nepřirovnal (viz jeden z dřívějších recenzentů), ona působí neskutečně … děvkovsky, míněno v dobrém. Má proste tvář a výraz jako nymfomanka, která to chce 10x denně a rádá a se při tom předvádí. Což platí i o její masáži, i když na první pohled si ji fakt představíte spiš na privátu. V každém případě, na masážích se holky tohoto looku málokdy vyskytují, takže za mě super.

K tomu ta krásně štíhlá drobná postava, vosí pas, výborný zadek, nádhera.

Úvodní sprcha mě naprosto dostala. Sice dlouhá, ale tak dobrá, že se mi na futon ani nechtělo. Neskutečná sexuální živelnost, imitace sexu zepředu i zezadu, vzrušený pohledy, možnost docela dost oplácet uspokojování a viditelně si to užívala s maximálním nasazením. No, však jsem se taky snažil udělat jí příjemně 😉 Jediné, co tomu chybí, je jakékoliv líbání, ty své sexy zvětšené rty nepoužije ani k letmému polibku, toto má jasně dané. Sama se ale líbat necha všude, kromě pusy, líbí se jí dost ouška 🙂 Sprcha nejlepší, co jsem za hodně dlouho zažil, vyrovná se Mary a Barbaře, a to je co říct, ty jejich patří k nejlepším vůbec. Už jen kvůli té úvodní sprše budu opakovat.

Masážní část na břiše docela dlouhá, skoro půl hodiny, ale hodně nápaditá, gymnastická a vzrušující. Hodně zajíždí mezi nohy i mezi půlky, takže pokud tam máte stejně jako já erotogetnní zónu, dejte to zvukově trochu najevo a Alina ráda přitlačí, kteroukoliv částí těla. Průběžně si kontroluje tvrdost péra, a když má pocit, že to měkne, zvýší nasazení. Snahu má fakt velkou, nic nešidí. Hodně se v této fázi kochá akcí v zrcadlech a nevypadá, že to hraje. I na břiše pokračovalo GFE ze sprchy, zažil jsem už lepší, ale to její i tak patří k velmi dobrým a uvěřitelným, jen to omezené používání rtů tomu trochu ubírá.

Část na zádech byla nejkratší, ale nejintenzivnější. Střídá všechny polohy, co vás napadnou, oba koníčky, 69, obráceně bokem, zase velmi dobrá imitace sexu, pozdějí přidala i imitiaci blowjobu, ale jen „vizuální“ (aby to vypadalo na pohled, jakoby v zárkytu s obličejem, ale honila ho v bezpečné vzdálenosti od pusy). Hodně se snaží sledovat, jaká poloha se nejvíc líbí, takže mně se nakonec vrátila do 69 a udělali jsme se společně, nechá si i dole hodně líbít, snad i prst dovnitř by prošel, ale nezkoušel jsem, jen tak na kraj. Má ji naprosto luxusní, voňavou, hezky vyholenou, uzoučkou a pěkně vhlne. Co má aĺe snad ještě krásnější je áčko (a snad se jí to tam i líbí, zdálo se mi, nešetříl jsem jí a neměla nic proti 🙂 Ale to by musela být opravdu na privátu, aby se to mohlo vyzkoušet :))) Což by ale byla na druhou stranu škoda, neboť masíruje fakt dobře.

Závěrečná sprcha zase společná, omývací, zase by se asi nechala trochu vydráždit :-), ale já si na konci jen nechám umýt záda a zbytek sám, což bylo zde obzvláěť nutné, neboť olejem Alina nešetří :-))

Door-to-door hodina a tři minuty, naprostá spokojenost, opakovat budu určitě, po 10+ letech chození na masáže mám na masáž určité nároky, ale ty byly zde nejen splněny, ale v řadě ohledů značně překonány. Takže po hodně dlouhé době mohu dát 100% hodnocení a jednoznačné doporučení.

P.S. Ta fotka, co jsem přidal, není úplně povedená, asi bude staršího data, Alina má dnes lepší postavu i pleť, ale vypadla na mě někde na netu, tak ať tu nejsou furt ty samé obrázky dokola.

 

B2B

60 min

1700 ve vánoční akci

https://www.tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250030

(super,dobrá)

alina-2.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 prosince, 2023 16:44

„Děvkovsky … spíše jako na privátu“ na mne Alina působila taky, tedy přinejmenším zpočátku, ale neodvážil jsem se to ve své recenzi napsat – a teď koukám, že pro někoho je to naopak výhoda…  😂 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx