Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop

Šarlota, Candy Shop, 7.12.2023

Přicházím načas, po zazvonění mě hned vpouští do domu, dveře do Canduy Shopu jsou pod schodama vlevo, jde se do sklepa.

Dole je bar, kde mi nabízí vodu, kolu nebo panáka … v ceně. Zároveň tam už čeká Šarlota, usměvavá brýlatá drobnější černovlasá Češka.

Na pokoji dáváme společnou sprchu, Šarlota je milá a přítulná už ve sprše, jak je tady zvykem. Tělo má vysportované (no asi spíš vymasážované), prsa pěkné pevné dvojky s velkými dvorci. Žádný piercing si nepamatuju, rozhodně žádný nemá na těch zajímavějších místech. Nějaké drobné tetování by se našlo, nijak mne nerušilo.

Dávám masáž „tělo na tělo“, začátek samozřejmě na břiše, Šarlota po mě přejíždí vším co má, prsama, bříškem, svojí oholenou kundičkou … vyloženě gymnastika. Má docela dlouhé nehty, které taky používá (jemně) … příjemné. V téhle poloze se věnuje i koulím, tam mi teda ty nehty až tak příjemné nejsou.

Pak otočka … honí mi péro v různých polohách … třeba mi sedí na břiš a honí ho za zády … po nějaké chvíli samozřejmě stříkám. Pak mě utře a ještě se přitulí. Na kundičku jsem jí pořádně sahat nezkoušel, byla to moje první masáž.

Zakončujeme společnou sprchou. Při konverzaci z ní vypadne, že má prý italsko-maďarské kořeny … a nerada chodí do práce před jedenáctou;-) Platím až po akci, na pokoji, akčních 1600 + nějaké dýško. Čas víceméně dodržen, asi 55 min.

Opáčko rozhodně nevylučuju.

Masáž „Tělo na tělo“, 60 min, 1600 Kč
https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

sarlota.jpg

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx