Priváty v Praze

Laura – Lovely Girls

Další pokus u slečny z LG která měla jen jednu zjevně smyslenou recenzi tady a další jen na strankach privatu ale po tom jak spatně dopadly všechny návštěvy před vánocemi, tak jsem doufal, že konečně prolomím smůlu.

Objednání WA bez problému příchod na místo, vpuštění bez čekání. Laura už byla v kalhotkách a podprsence a tělo perfektní. Hodně vysportovaná, plochý břicho, menší zadek. V obličeji na můj vkus slabší, ale nic negativního jen osobní preference. To že má v sobě něco italského tomu bych věřil, ale mluví normálně česky. Bohužel přichází první negativum a to, že její profil na stránkách je špatně. Výšku jsem objektivně neměřil, ale řekl bych že je o dost vyšší než 163 cm. Co ale můžu říct zcela objektivně je, že měla spousty velkých tetování po celém těle, takže informace, že nemá tetování je zcela šatně. Fotky jsou jeji, ale řekl bych že oproti nim ještě trochu zeštíhlela.

Platba 1700+500 za 30min+libani a odchod do sprchy. Sprcha byla v pohodě, ale opět se opakoval ten hroznej ručník, kterej nic nevysušil.

Po příchodu začalo  oťapkávání a líbání, kde jsem velmi rychle přišel na to, že je celkem silná kuřačka. Nejsem na to přecitlivělej , ale bylo to celkem dost cítit. Líbačka dost dobrá. Pak jsem zajel na kozy a měl jsem tuchu podezření z fotek a to se potvrdilo, že to jsou silikony a zjevně měla předtím nulky, protože kromě balonu v nich nic nebylo. Bradavky reagovaly, pěkně, takže jsem si užil aspoň to.

Skok do postele a tady to začalo jít do kytek. Laura chce zjevně dopřát každému aby si užil jak kdyby byl na scéně v pornu a nedá se zastavit. Takže všechno bylo strašně přehrávaný a takový hrrr. Lízání ji zjevně nebralo, orál s dala hodně slušně a snažila se zajíždět i hluboko, ale zase jak v pornu tedy rychlostí zabíječky což ja fakt nemusím. Nasedla na koně a jela jak na velké pardubické k tomu přidávala házení hlavou a „sexy“ pohledy, celé prostě strašně přehrávané. Jak mě to nebralo, tak začaly problémy s tlakem, hodil jsem ji na misio, ale i tam to pokračovala, jen přidala na výrazech v obličeji, takže v ten momentu už se tvářila podobně jak ja když tlačím na WC. Jediná možnost byla přetočení a zakončení zezadu, což se naštěstí povedlo.

Pro mě osobně to bylo špatný, tetování, přehrávaní, zbrklý přístup to jsou veci co ja osobě fakt nemusím. Na druhou stranu se určitě najdou takoví, kteří si budou chtít prožít vlastní porno scénu a ti si užijou nadmíru.

lovelygirls.cz/slecny/laura/

Obrazek-06.11.2023-v-18.43-kopie-qez4qwnp0qxx84omywub7qhs44cb3dbxepef6hdj74-0.jpg Obrazek-06.11.2023-v-18.46-kopie-qez4r0f1s332ikj6cygthpjmhntry5qur80d3l7yi8-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx