Erotické masáže Praha

Kamila – Studio Le Velour

Kamila – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Objednání bez problémů jako vždy přes jejich stránky. Co se týče objednávání, tak mají jeden z nejlepších systémů. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Poté po schodech dolů a následně čekáte před dveřmi, až vám dívka otevře. Kamile dávám jedničku za rychlost, dveře se otevřely hned po ém příchodu

K samotné Kamile. Musím říct, že na fotkách mě na první dobrou příliš nezaujala a neměl jsem původně v plánu za ní jít. K její návštěvě mě zlákalo až přečtení recenze od kolegy Pes_Imista, který z ní byl nadšen. Znovu jsem si projel její profil a při prohlížení jejich fotek (které jsem si v mysli upravil dle kolegových poznatků) jsem se rozhodl ji vyzkoušet. Za mě je ten vizuál někde uprostřed. 30 si myslím, že má. Je fakt, že v reálu vypadá lépe než na fotkách, tady bych možná doporučil pořídit si sérii nových, lépe nafocených fotek. Otevřela v sexy šatičkách a vypadala v nich dost dobře. Jak už psal kolega, začali jsme si vykat a vydrželi jsme v tom celý úvodní rozhovor, což bylo celkem sexy. Hlavně, když mě takto vyzvala, ať se před ní vysvleču do naha, navíc Kamila patří mezi ty holky, které si ten váš striptýz užívají a zálibně se podívají, co máte mezi nohama. Do tykání jsme tak nějak přešli až po mém návratu ze sprchu. Tu sprchu na chodbě opakovaně vidím jako největší mínus tohoto studia. Nejen, že je to nepohodlné, ale chtě nechtě to prostě narušuje atmosféru masáže. Pokud je sprcha přímo na pokoji, tak je ten zážitek vždy o level víš.

Po návratu ze sprchy, mě Kamila čekala stojíc uprostřed pokoje a hned mě vyzvala, ať jdu za ní. Proběhla tradiční seznamovačka pohmatem. Já ji zprvu zkoumal přes oblečení, zatímco ona mě příjemně hladila po mém nahém těle. Pošeptala mi do ouška, že jestli chci, tak ji mohu pomoct z oblečení. Této nabídky vždy rád využiji, ale nikam jsem nespěchal a odhaloval a zkoumal jsem ji kousek po kousku. Ona mě neustále příjemně hladila a slovně povzbuzovala k dalšímu odhalování a zkoumání jejího těla. Že je mi tato hra maximálně příjemná bylo zcela patrné při mém následném opatrném ulehnutí na břicho.

Chvíli to vypadalo, že mě Kamila nechá trochu uklidnit a dostane se mi spíše klasické relaxační masáže, do které se pustila s velkou vervou. Asi tak po třech minutách mi však bylo jasné, že se mýlím. Na svých zádech jsem ucítil doteky jejich ňader a bradavek. Následně mi mírně roztáhla nohy a její ručka začala brnkat na tom nejsprávnějším místě. Z čehož přešla naprosto nenásilně k „běžné masáži“ stehen, užíval jsem si to uvolnění a ani nevím jak, najednou jsme byli tělo na tělo a já cítil, jak mi klouzají po zádech její ňadra, která následně obejmula můj krk. Její rychlá otočka o 180 stupňů. Její ruce hnětou mé pozadí a já se kochám pohledem do zrcadla, kde vidím, jak se nad mou hlavou špulí její zadeček a z jejich roztažených nohou je jasné, jak blízko mám její přirození, jen se otočit. Rukama ještě sjede mezi mými půlkami až dolů, kde si zkontroluje, zda jsem připraven na otočku.

Po otočce už jsme si na žádnou velkou masáž moc nehráli. Snad jen vyjma pasáže, kdy jsme byli v pozici 69 a nějakým způsobem jsme se přetočili a já si s ní začal hrát, hladit ji a předstírat masáž. Začal jsem od prstíků na nohách, přes stehna až po bříško (mezi nohama jsem byl hodně blízko, ale vysloveně na ni jsem nechytal), ňadra, ramena až po ouška. Parádně si to užila a o to větší jízdu mí následně předvedla. Včetně nádherné imitace soulože na koníčka, a to jak zády, tak předem ke mně. A velice těsné 69ky, kdy ze situace asi vyplynulo, že mi věřila, že toho nezneužiji, protože stačilo vystrčit jazyk a měl bych ho na jejím poštěváku. Celkově hodnotím velice pozitivně její aktivitu a ochotu udělat vše, aby jste byl spokojen.

Na závěr mě trošku potrápila a několikrát oddálila zakončení masáže. Naznačil jsem ji finální pozici a velice ochotně vyhověla.

Celkově velice příjemný erotický zážitek

Hodnocení recenze  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4877,kamila-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Masáž B2B, hodinka, 2100kč

kamila_0119.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx