Erotické masáže Praha

Julie – Masáže Princess

Den před Štědrým dnem jsem si nadělil dárek v podobě nové masérky Julie. Objednání přes SMS, příchod do Mezibranské ulice přesně na čas, vše bez problémů. Přesto, že venku bylo na nule, Julie přišla domovní dveře otevřít pouze v dlouhém tričku, pod kterým nic neměla. Předal jsem ji láhev dobrého vína, když už jsou ty Vánoce. Po uvedení do pokoje mi nabídla sklenku Proseca, kterou jsem neodmítl. Do sprchy jsem šel sám, společná sprcha mi nebyla nabídnuta, ale věřím, že když bych si o ni řekl, Julie by vyhověla. Ve sprše jsem byl asi 5 minut, voda tekla krásně teplá, byl jsem poměrně vymrznutý, tak jsem si ji docela užíval.  Po příchodu ze sprchy na mě již čekala sklenka sektu a krásná Julie zahalená v ručníku. Úvodní pokec v pohodě, Julie mluví hezky česky. Prý je tu asi 2 roky, v salónu 2 týdny. Po ulehnutí na futon v poloze na břiše mi Julie udělala krásnou skoro až sportovní masáž nohou a zad. Masírovat opravdu umí! Cca po 20 minutách jsem se ji zeptal, zda-li bych mohl masírovat já jí. Hned souhlasila a vybrala si rovnou polohu na zádech. Minimálně 8 minut jsem si užíval její krásné dvojčičky a klenbu jejího klína. Krásně přitom vzdychala, skoro bych řekl, že se jí to opravdu líbilo. A jestli ne, tak vzdychá moc pěkně 🙂 Pak přišla řada na mě, lehl jsem si na záda a začala masáž tělo na tělo. Hezky po mě jezdila, opět jsem několikrát „ochutnal“ její bradavky. Julie je opravdu sexy mladá holka, řekl bych, že víc jak 21 jí nebude. Celkově měla masáž velký erotická náboj, mohl jsem ji po celou dobu hladit v rozkroku. Opět celou akci doprovázela pěkným vzdycháním, často přímo do mého ouška. Měl jsem skoro až husinu 🙂 Zakončení standartní, v kleče vedlě mě. Věnovala se poctivě tomu dole a ještě u honění škrabala kouličky. Prostě paráda! Ta hodina utekla jako voda, přesně po hodině jsem odcházel do sprchy.

Závěr: Julie je moc šikovná, pěkná holka, dobře se s ní povídá. Na to, že s tímto „řemeslem“ začíná, tak jí to opravdu šlo. Má určitě ještě co pilovat, ale pro mě byla masáž zcela dostačující. Určitě se k ní ještě vrátím!

Erotická masáž celého těla, 60 minut, 2 000,- Kč

https://www.tapky.info/?4943,julie-masaze-princess-773-480-202-773480202

Hodnocení: 🙂 

Julie.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 prosince, 2023 20:57

Vidím, že jsi ve srovnání se mnou docela nenáročný, když za standardní zakončení považuješ honění rukou a holka vkleče vedle Tebe…..já si vybírám holky, co tě nechal udělat minimálně mezi kozy nebo ještě lépe u zadečku (upřesnuji, že nikdy ne uvnitř!!)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx