Priváty v Praze

Simona – Lovely Girls

Na netu jsem zadnou recenzi nenasel (krom stránek privatu), ale fotky mé lákaly, takze jsem se odhodlal na průzkum bojem.

Návštěva u Simony proběhla uz na nove adrese v centru. Rezervace v pohode, na miste zadne dlouhé cekaní. Pokoj v poradku jen hodne teplo.

Na první pohled se mi hned Simona moc libila, takze zadna myšlenka na otočku do hlavy nepřišla. Platím 2200+500 (hodina + líbaní) a jsem jdu do sprchy. Oproti ostatním recenzím u mé sprcha byla v pohode, normálně vydlážděná a voda tekla dobre a dala se regulovat. Jediný na co si muzu stěžovat je ručník, kterej vůbec nesál, takze i po důkladném utření jsem stále byl mokrej.

Po návratu ze sprchy Simona na minutu odběhla, ale byla to rychlovka, takze no problem. Po ulehnuti do postele jsme chvilku kecali, mezi tím jsem z ni stáhl kalhotky a podprsenku. Konverzace celkem ok.

Simona vypada presne podle toho co je videt na strankach, krásny břicho a zadek. V obličeji se mi taky hodne libila, ale to je dost subjektivní. Co není na fotkách jsou prsa. Ty jsou asi po dětech, měkčí a volnější velikost mezi 2 a 3, za mě dobrý, ale přiznávám, že v tomto mám asi trochu jinej vkus. Věk i na strankach udává 29 a někde v tomhle rozmezí se to plus minus asi pohybuje. Mé osobně se moc libila, ale pro milovníky 18ti letých se vzhledem barbie to nebude.

No a teď ta horši část. Prisla mi ze absolutně s tou prací není v pohodě a na výkonu to bylo vidět. Celou dobu měla zavřený oči a těžce pořád oddechovala jak kdyby ji natahovali na skřipec. Při hlazení úplně bez reakce od ní, jen bradavky ji celkem pěkně reagovaly a stavěly se do pozoru. Líbaní byly v podstatě vyhozeny prachy. Při lízaní sova roztáhla nohy tak abych se k ni poradně nemohl dostat. Oral s bylo v podstatě honění s občasným olíznutím spisky, takze jsem to stopnul.

Pokud jde o akci samotnou, tak pozitivum urcite je ze ji má hodně úzkou, což mě dost překvapilo. Mazla docela dost gelu, ale i tak jsem ji cítil během celé akce. Na koni jela celkem důstojně, tempo přizpůsobovala tomu co jsem si řekl. Na misio pak docela ochotně nastavila a nechala se projet. Bohužel se opět celou domu opakovalo to oddechovaní, tak mě to přestalo bavit, trochu jsem přidal a pustil to do ní. Na to mě hned odsunula, takže jsem se v ní nemohl ani pořádně docukat. Dodržení casu tedy nemohu posoudit protože jsem to zabalil před limitem.

Za mě teda hodně velké zklamání. Pro mě nádherná holka, která by odeme mohla dostat hodně peněz kdyby vše neposrala přístupem. Za mě určitě nedoporučuji.

https://www.tapky.info/?4939,simona-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

SimonaNEW3-qgvfhu2qlf7f6xt8yh66zsvj7ziz0sglex9koteqnk-0.jpg SimonaNew1-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 prosince, 2023 10:30

No, myslim ze do neprozkoumanyho udoli nema cenu lezt na dlouhou dobu, 30 min.staci. A jeste to lizat, to muze byt o hubu. Mit plnou munici v kalhotech a moc zlataku v kapse taky radeji ne.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx