Erotické masáže Praha

Mia – Candy Shop Massage

Úvod (salón, logistika – kdo zná nemusí číst):

Toto byla plánovaná akce, příliš dlouho jsem zahálel. Důkladně vyšlechtěn jsem nechal auto u hlaváku, abych se prošel starým městem kousek za Staromák do cukrárny. Před domem klasicky rušno. Davy turistů. Mě to nevadí. Naopak si myslím je to dobré krytí. Ale u dveří stojí další masážník. Projdu kolem a dám mu dvě minutky. Přesto jsem si nemohl nepovšimnout vizáže a říkám si, co ty holky musí někdy snést… Pak jen zvonek a cesta dolů po schodech. Uvítání od recepční. Za mnou už se hrne někdo další bez rezervačky, takže trochu rušno. Kvituji, že holky řeší vše akčně s důrazem na soukromí klientů. Palec nahoru.

Po úvodním malém zmatku nabídnuto pití a přichází Mia…

Úvod a sprcha:

Padá mi brada. Mia je vysoká kočka v mini šatičkách. Přijít na šteklích byla by vyšší než já. Úsměv od ucha k uchu, pusa na obě tváře. Nádherné oči, výrazné obočí, plné rty. Ale jde se do šmajchl kabinetu. Mia je z Ukrajiny, umí však obstojně česky. Na složité hovory to není, ale domluvili jsme se v pohodě. Pořád mi vrtalo v hlavě, koho mi připomíná. A pak jsem si vzpomněl na Sofii od králíků. Jasně, je to podobný typ…

Od této chvíle se o mě začala starat vzorným způsobem. Ani mi nedovolila odnést si pití z baru do cimry. „Ne, to nesu já…“

Vyfasovali jsme nejmenší pokoj, na kterém jsem kdy byl, sotva se tam ta matrace a sprcha vešly. Mia si vzala olej hned na baru, takže nemusela nikam odbíhat. Další s mnoha palců nahoru. Společná sprcha byl jeden obrovský erotický zážitek. Nebylo to o mytí, ale o objímání, hlazení, vzdychání do ouška. Kamarád dole reaguje a dloubá do Mii.

Mia se otáčí zády ke mně se šampiónem mezi stehny imituje sex. Během sprchy zjišťuji, že dotyky všude jsou dovoleny a vítány. Tedy v rámci pravidel, dovnitř jsem nezkoušel. Prsa tedy skoro žádné, myslím že dvojky to nebudou, zato bradavky nádherně citlivé a krásné.

Pak se posouvá dolů a věnuje se kamarádovi tak, že to nejde vydržet a poprvé kapituluji. Vycákali jsme asi hodně vody… Chci se utřít a přesunout se na matraci. „Ne“, povídá Mia. „Utřu si tě sama.“ To jsem nezažil…

1.Fáze – na břiše:

Vlivem dlouhé sprchy byla všechna zrcadla (před hlavou, z boku, na stropě) zamlžená, ale během 10 minut bylo vše OK. A nebyla to vůbec nuda. Mia je zlatíčko. Ožužlávání ucha, vzdechy, poctivé B2B. Mia se nebojí použít pěsti, lokty, kolena. Prohrábnutí dole časté a intenzivní. Škrábání na zádech i ve vlasech. Nebojí se použít i koleno mezi půlky, ale zároveň se pořád ptá, jestli to už není moc. Není… Vrcholem je masáž zadečkem, kdy na mě sedí rozkročmo na zádech a jezdí sem a tam. Koukám do zrcadla před sebou na její poklad, mohl jsem si hlavu ulomit.

2.Fáze – na zádech:

Po otočce už jako by neexistovala jiná část těla než kamarád dole. Žádný patlání oleje po prsou. Prostě intenzivní péče o juniora. Imitace sexu na koně v obou pozicích. Kapituluji podruhé v pozici 69. V této pozici jsou skvělé i pohledy do zrcadla nade mnou.

Pak se ke mně přitulí a povídáme si. Po chvíli se chci zvednout, ale Mia mě vrací zpět, že máme ještě čas. Dopřává mi super masáž rukou…

Závěr a odchod:

Závěrečná společná sprcha je sice hlavně o očistě, ale snad poprvé neztrácí i erotický náboj, šampióna myje tak, že začíná znovu tvrdnout a bojím se, že půjdu domů s tvrdým… Utření od Mii samozřejmost.

Pak jen oblíkačka, placení, pusa s dovětkem ať přijdu zas. To samé se opakovalo i u východu ještě jednou. Pak už jen kráčím přes Staromák a snažím se urovnat si v hlavě, co se mi to stalo.

Celkový sumář:

Mia je zlato, a podle toho se k ní chovejte.

mia_0242-1.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx