Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury Grand

Minulý týden jsem se vypravil do mého oblíbeného Grand Luxury. Nezbývalo mi nic jiného, než zamáčknout slzu za Ninu, která skončila, prý nadobro.

PS: Taky to Nina mohla dotáhnout do konce roku. Byl jsem dva týdny služebně pryč, těšil se na návrat, až k ní zajdu… i dárek k vánocům jsem už pro ni měl nachystaný… a ona mě takhle vypekla.

No nic… Dle dostupnosti a recenzí jsem si vybral Jasmínu. Jasmína má samozřejmě naprosto jiné proporce, než Nina… ale už dost o Nině.

U Jasmíny jsem byl poprvé. Hned prvotní seznámení ukázalo, že to je sympatická holka. Bylo milé přivítání s pusou na obě strany, rozdávala úsměvy, zkrátka pohodová holka. Překvapilo mě, jak hodně mladá je. A také malá a hodně drobná (hubená). V obličeji moc hezká. Tělíčko drobné, krásné… hlaďoučká, voňavá… Vše nasvědčovalo tomu, že to bude příjemně strávená hodinka.

Malý komentář k salonu. Už jsem ho x-krát popisoval, proč ho mám rád (férový přístup, osvětlení na pokoji… pokud nešlápnete vedle, tak za základní cenu klasické masáže se vám dostane měrou vrchovatou tolik erotiky, včetně 69-ky, kde jinde to nabízí až při dražších masážích). Ale chtěl jsem zmínit jednu negativní výtku. Salon by měl více dbát na údržbu (prostředí a vybavení salonu). Sprchový kout už byl dost „unavený“ (zástěna nešla zcela zavřít a chybělo madlo). Ale to byla jen taková maličkost, která nijak nemohla narušit mé prožitky z této kratochvíle.

Jasmína mi samozřejmě nabídla společnou sprchu. Udělal jsem očistu, než se vrátila do pokoje s nahřátým olejem. Šupla ke mně do sprchy a erotická jízda mohla začít Sprcha byla velmi příjemná, vzrušující, v takovém obecném srovnání rozhodně nadprůměr. Výsledek… na futon jsem uléhal dost nepohodlně.

K masáži mohu říct jednu obecnou informaci, která platila po celou dobu masáže, na břiše i na zádech. Masáž ve smyslu promasírování svalů se VŮBEC nekonala. Někdo to může hodnotit jako MÍNUS. Já to hodnotím jako jednoznačné PLUS. Kdekoliv jinde se asi očekává, že klasická erotická masáž je kombinace relaxačního promasírování a erotiky.

To s Jasmínou vůbec neplatilo. A vůbec mi to nevadilo. Jezdila na mě ze všech možných stran. Hned od začátku se věnovala tomu dole. Špulila prcinku do zrcadla. V poloze na břiše často nehtíky dráždila pytel. Fakt pěkný

PS: Vnímal jsem výrazný rozdíl v přístupu Jasmíny z dob jejích začátků (dle prvních recenzí). Tahle holka se HODNĚ naučila a zdokonalila.

Poslední část na břiše byla, kdy si klekne před hlavu. Tedy při zvednutí hlavy, krásný výhled na Jasmínky poklad. Pak se zvedá a začíná jezdit za krkem, natahuje se k podráždění dole… už jen to vědomí, že vám mladá krásná voňavá kundička jezdí za krkem, je více než vzrušující. Jen… Jasmína byla v tomhle taková trochu více dominantní. Doslova svými stehny sevřela moji hlavu. Což o to, ono se mi to líbilo. Ale problém byl, že jsem měl celou hlavu umaštěnou od oleje. Vlasy jsem si po masáži nemyl (nenapadlo mě to, nikdy jsem to nedělal)… no, doma působilo divně, když jsem vysvětloval, že jsem zmoknul a díky gelu ve vlasech to vypadá mastně.

Pak mne Jasmína vybídla, abych si sedl, čelem k zrcadlu. A různě mě oblejzala, hladila a tak. Tuto pozici jsem zažil poprvé a tak jsem to nechal plynout. Ale s odstupem, úplně mi nevyhovovala. Pozorovat sebe v zrcadle, takto na přímo, mi nedělalo žádné extra velké potěšení. Raději mám nerušený pohled jen na masérku. Z této polohy už stačilo se jen svalit na záda. A erotická jízda mohla pokračovat.

Nemělo to chybu. Mohl jsem hladit všude. Líbat prsíčka (vel. 1-2). Lehce plácnout po prdelce. 69-ka byla jasná… no, a to už se nedalo moc dlouho vydržet. Přestože jsem ji asi dvakrát brzdil, tak už se to vyvrcholení v podstatě nedalo zastavit. Vystříkal jsem se dokonce ve chvíli, kdy nedělala „skoro nic“ (nehonila).

Ještě malý komentář, co mě docela pobavilo. Jasmínka, na to jak je malá, drobná… tak se chová tak trochu dominantně, prostě pohrává si s vámi a dělá si co chce. Když jsem byl na zádech a koukal jsem nahoru, tak mě v zápalu vášně doslova na sílu otočila hlavu do zrcadla, abych koukal tam… a já koukal rád, vo tom žádná.

Asi ani nemusím dodávat, že GFE bylo více než dobré. A příjemné pokecání na začátku i na konci.

 

Jasmínku zcela určitě doporučím. Bylo to fakt SUPR. Jednoznačně vysmátý smajlík a palec nahoru.

Opáčku nevylučuju. Ale zatím neplánuju.

 

Masáž: klasika na 60 min (čas dodržen)

Cena: 1900 (dýško v rámci zaokrouhlení bylo jasné)… Ale i zde bych vypíchnul… Jasmínka automaticky byla na cestě do zázemí salonu, aby mi vrátila nazpět… i se ještě jednou ujistila, zda opravdu nechci vrátit !

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

Jasmina.jpg

5 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
k69
20 prosince, 2023 19:47

Prosím co myslíš tou pozicí 69? Ten termín může evokovat pussycat masáž (lízání v rozkroku) kterou ona ale nedělá. Nenechá se dole lízat pokud vím. Ale nechá se tam hladit prstama povrchově.

k69
20 prosince, 2023 22:12
Reply to  villager

Já když jsem byl u ní tak to bylo přesně jak popisuješ. Některé masérky se nechají i dole lízat, ale jen v případě, že ta masáž je označená jako ‚pussycat‘ (což je většinou dražší nebo za přípatek). Jasmína pussycat nedělá. Ten termín 69 je poněkud matoucí, protože: a) Při masážích u erotických masérek znamená jen koukání v té pozici (a vzácně u vybraných masérek) navíc možná povrchové hlazení rukou v té pozici. b) Na privátu u prostitutky to znamená lízání a prstění v té pozici.
To jen říkám aby lidi neměli přehnané očekávání.
Zažil jsem masáž (u jiné masérky, teď nemluvím o Jasmíně) kdy tam masérka dělala pozici 69 a člověk se jí nesměl nijak dotknout ani rukama ani povrchově.

k69
20 prosince, 2023 19:56

Ta recenze je přesná, podepsal bych se pod ní. Při delší 120 minutové masáži už nějakou masáž svalů dělá. Co je u ní fakt super tak je příplatek autoerotika – na ten jen tak nezapomenu.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx