Erotické masáže Praha

Masáže Hanka: Hanka

Hanka tady nemá už přes rok aktuální recenzi, a tak je načase přidat něco novějšího. Nicméně je důležité říct, že Hanka svůj salón provozuje už pres 10 let, takže má už dost odhoněno a hodně z vás prošlo jejíma rukama.

Domluva se salónem a tím i s Hankou přes sms velmi rychle a jednoduše. Nachází se v Petrské ulici, hned vedle věže. Přes vrata a dvůr, pořád nahoru, až k otevřeným dveřím od salonu. Tam už na mě čekala Hanka. Hance je 37 let, má plnější postavu, ale velkou energii, prsa tak trojky gravitací zformované trošku dolů. Je celá taková měkká a fotky co má na webu jsou nafoceny velmi dobře, realita je možná malinko horší. Domluvili jsme se na masáž Exklusive za 2500 Kč na 60 min. Pak nahoru po slavných točitých schodech.

Po příchodu do pokoje jsem si všiml položeného dilda vedle futonu, na což jsem se dost těšil, to ale mezi tím, co jsem byl sám ve sprše zmizelo 🙁 Společná sprcha před masáží nenabídnuta. Když jsem byl u masáži s Leilou, tak to byla jízda plná orgasmů hned od začátku. U Hanky to byla větší klasika. Nejdřív na zádech, kde se po mě klouzala a masírovala. Místo oleje používá emulzi. Ale chyběl tomu erotický náboj, možná jsme si tělesně nesedli. Zhruba v půlce masáže mi byla nabídnuta masáž prostaty, kterou jsem ještě nikdy neměl. Šel jsem do toho, doslova pln očekávání. Tahle praktika se evidentně líbila daleko víc Hance než mě. Doslova si to užívala. Po pár minutách jsme si řekli, že stačí a půjdem na masérskou klasiku na zádech. Já se snažil být hodně aktivní, hladit ji, prstit, ale udělat se nechtěla, ikdyž potenciál do budoucna tam je.

Moje finále bylo poměrně obyčejné. Na zádech s výhledem na Hanku.

Společná sprcha po masáži nabídnuta a přijmuta.

Hanka je zkušená masérka a jde vidět, že to má pevně v rukou. Má svoje stálé zákazníky a ví, že mladým holkám z východu nemůže konkurovat. Přesto její business funguje. Pokec s ní je fajn a má to zkrátka všechno dost srovnané. Není to něco kam bych chodil každý týden, ale možná se u Hanky ještě někdy zastavím.

 

Link:

https://www.tapky.info/?1049,hanka-masaze-hanka-606-313-664-606313664

 

Hodnotím nakonec takto:  , protože s Hankou je to trošku jiné a každý masážník by si to měl zkusit.

lehatko290.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 prosince, 2023 07:52

2,5 k za to že si sáhneš na ženskou a ta tě vyhoní je úplně úlet. Jste blázni 😂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx