Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Objednáno a vše vyřízeno přes Whatsapp. Objednal jsem takovou atypickou masáž jménem „sultánská mýdlová masáž“ na 120 minut u Jasminy. Plus jsem ještě objednal extras „autoerotika“. Vyžadují potvrdit 2 hodiny předem. Je to adresa Žitomirská 38, Praha 10, Vršovice. Takový činžovní barák. Při příchodu před barák cca 3 minuty před dohodnutým začátkem stačilo,  že jsem jen poslal zprávu do Whatsappu, že jsem před barákem. Cca za minutu přibíhá otevřít Jasmína. První dojem dobrý – je oblečená v takovém odhaleném topu a je jí z toho vidět podprsenka, palec nahoru. Projdu jen vchodovými dveřmi do baráku a hned za nima dveřma do sklepa. Takže celkem v pohodě vstup. Po příchodu se mě ptala co si dám, já si dal Colu a v průběhu mi ještě pak později udělala zelený teplý čaj.

Věk 18 (sedí s realitou, je fakt mladá). Výška 158 (sedí s realitou). Váha 47 (sedí s realitou). Prsa číslo 2 (sedí s realitou). Barva vlasů: černá.

Začali jsme společnou sprchou, která není jen očistná – tady palec nahoru. Sprcha byla v mém případě na pokoji, ale prý ne všechny pokoje mají sprchu. Prý je lepší při objednání vysloveně požadovat pokoj na kterém je sprcha. Holka je češka a dá se s ní dobře pokecat. Mezi pokecem mi začala jen tak mimoděk ve sprše honit. Úplně nenápadně mezi pokecem, to mě rozesmálo. Ptal jsem se jí jestli má nějaké zákazy a prý vysloveně nemá – ale já jsem to nijak nehrotil, bral jsem to primárně jako masáž – ale ona je fakt dobrá v tom že aktivně vyžaduje součinnost. Jak jsem pochopil z pozdějšího rozhovoru tak prsty dovnitř povoluje jen někomu (já jsem prsty dovnitř nezkoušel). Vyžaduje aby byl chlap ve sprše (a i dále) aktivní. Takže jsem jí celou namazal a umyl.

Po ulehnutí na matraci na zemi mě začala žinkou mýt záda a celé tělo (což je součást této speciální masáže) a celého mě pokryla pěnou a začala po mě klouzat. Klouže to dost podobně jako Nuru gel. Ale je to příjemnější protože jsem byl celý v pěně. Ta pěna byla uplně všude po matraci. Tuhle sultánskou mýdlovou masáž bych spíš doporučil na léto když je vedro – protože tím, že je to na vodní bázi, tak to chladí. Teďka bylo venku kolem nuly a masáž probíhá ve sklepě. Naštěstí to mají pořešeno tak že ten mýdlový gel (mýdlovou vodu) v průběhu několikrát měnila za teplý, aby to nestudilo. Za mě palec nahoru. Ten mýdlový gel začne po chvíli lepit, takže jsme šli po chvíli znova společně do sprchy. A tam jsme se vzájemně umyli a v cca v půlce jsme přešli po společné dohodě na klasický masážní gel a ten taky klouzal pěkně podobně jako Nuru gel (to znamená hodně dobře). Proplétá ruce, vzdychá do ucha. Docela zajímavá pozice je když nademnou klečela kolem hlavy a rozkrokem mi jezdila kolem hlavy – to byli zajímavý panoramata.

Po ulehnutí na záda začalo to správné ródeo – bylo to hlavně o škádlení a tělo na tělo. Sáňkovala mi prsama po penisu. Dávala pozici 69 (ale není to pussycat, nedává jí tak blízko, jednou teda omylem do mě narazila). To už jsem jí začal rukou dráždit (jen po povrchu, dovnitř jsem to nezkoušel).

Pak vytáhla takový obrovský didlo v nadživotní velikosti (asi 30 cm dlouhé) a začala s autoerotikou. Tím myslím to, že si to šílený obrovský dildo v celé jeho délce začala strkat do vagíny a hlasitě u toho vzdychala . Když jsem objednával autoerotiku tak jsem myslel, že to bude něco nudného, že si to třeba bude dělat jen rukou – byl jsem příjemně překvapen. A k tomu vytáhla ještě takový podtlakový přístroj (tuším že to je snad „womanizer“) a tím si začala dráždit/nasávat horní stranu klitorisu – a to používala současně s tím dildem. Já na to čumim s vykulenejma očima. A v tu chvíli mi říká, ať to obří dildo vezmu do ruky já a co nejrychleji s ním píchám. Dala mi instrukce, že s ním nemám vyjíždět úplně ven a že má být natočené varlatam dolu, aby jí to nebolelo (bylo totiž trochu zahnutý). Já začal tak z jemna abych jí neublížil a ona „Co děláš? přídej, strč to tam celý a zrychli“. Tak jsem jí ho tam začal strkat celý až do hloubky a co nejrychleji. A ona na to že to je málo a že se jí přitom mám koukat do očí. Tak tohle pánové byla dobrá fyzická rozcvička, lepší než posilovna. Levou jsem to vydržel dělat asi minutu a musel jsem si prostřídat ruku a vzít to dildo do pravé ruky. Asi cca po 3 minutách dostala orgasmus, že jí tam to didlo střídavě začalo zajíždět a střídavě tam zase nešlo zastrčit – protože měla kontrakce. V tu chvíli to začalo být fakt fyzicky náročné, ona furt chtěla ať pokračuju. Já myslel že mi upadnou obě ruce, nakonec jsem tam to dildo musel strkat oběma rukama naráz, protože síla v jedné ruce mi na to nestačila. Proč si platit posilovnu, tohle je mnohem lepší…. Zvukově dost dávala najevo že se jí to líbilo. Jak byla rozjetá tak na mě skočila, dala mi rozkrok vedle hlavy a začala mi honit. A já jí přitom honil prstama klitoris, to jsem vydržel tak asi 3 minuty a pak kapituloval. Utřela mě. Pak mi ukazovala že to dildo bude muset časem koupit nový, že už se začíná trhat v místě kde se drží rukou – no to se nedivim pokud se používá takovouhle silou.

Kolo bylo jen jedno, ale já bych ani druhý nedal, z toho prvního jsem byl úplně vystříkaný, že mi nezbyla ani kapka.

Tady mě napadá vtipná vsuvka ke které došlo: [Na uplném začátku masáže] Ona: A co plánuješ dělat potom? Já: Pojedu na chatu, potřebuju shrabat listí. [Na konci masáže po cca 100 minutách po tom co mě udělala] Ona: Kam razíš po masáži. Já: Já nevim… (a koukám do stropu uplně odpálenej, v hlavě vzduchoprázdno). Ona: Myslíš na něco? Já: Ne. Ona: Nebo jsi uplně vypnutej? Já: Asi jsem vypnutej, nevim. Nevim kam pojedu. [Odmlka asi 15 vteřin] Já: Jo vlastně jedu na chatu shrabat listí. Ona: to je roztomilý, ty seš z toho uplně mimo 🙂

Finální sprcha byla opět společná a nebyla jen očistná – taky škádlí a rukou dole honí. Chtěla odemě abych jí celou umyl – toho jsem rád využil. Celou jsem jí napatlal sprchovým gelem a umyl.

Opakování: Určitě ano, příště vezmu asi nuru masáž nebo klasickou erotickou masáž nebo masáž lingnamu. Ta sultánská mýdlová je lepší spíš na léto na schlazení, když jsou venku megavedra. Určitě znova vezmu tu autoerotiku, to bylo dost boží.

Jediné co bych vytknul tak je že jim tam kolísá teplota vody ve sprše – a bohužel tam nemají termostatickou sprchovou baterii, takže jsem se střídavě sprchoval studenou a střídavě vařicí vodou. To jsem jim i hlásil po masáži na dispečink.

Ručník byl čistý, v průběhu masáže mi ho dokonce ještě jednou vyměnila. S nikým jiným jsem se nepotkal během masáže – bylo to diskrétní. Platilo se až po masáži.

Název (druh) masáže: Sultánská mýdlová masáž
Délku masáže: 120 minut
Cenu za masáž: 3600 Kč + extras autoerotika 500 Kč, takže celkem 4100 Kč
Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304
Hodnocení recenze: dobrá, pozitivní smajlík

 

img-7601-768x1024-2.webp img-7602-scaled-3.webp img-1610-768x1024-1.webp 1d577ebb-c191-41c0-bf58-e3e55ccdf90b-779x1024-0.webp

5 11 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
16 prosince, 2023 18:26

„V tu chvíli to začalo být fakt fyzicky náročné, ona furt chtěla ať pokračuju. Já myslel že mi upadnou obě ruce, nakonec jsem tam to dildo musel strkat oběma rukama naráz, protože síla v jedné ruce mi na to nestačila.“
Po dlouhy dobe jsem si precetl dlouhou recenzi celou a valim se tu smichy jeste ted  😂  😍  😂  😍 
Aneb jak si zrelaxovat a odpocinout na eroticke masazi  😂  😍  😂  😍 

Admin
Famed Member
16 prosince, 2023 19:03
Reply to  k69

ja vim, nejvtipnejsi na tom je ze to je pravda  😂 

17 prosince, 2023 09:29

Ať si každý říká, co chce miluju číst delší zážitky z masáží. 😍😂 Jsem u toho čtení zrelaxoval více než ty přímo na místě. Pěkná práce!

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx