Erotické masáže Praha

Fantazie Massage – Iren

Ahoj, chci se podělit o zkušenost ze salonu Fantazie Massage.

Objednávka přes Whatsapp klasicky, pán odpovídá rychle a nabízí volné masérky a termíny.

Volba padla na Iren, jedinná vycházela pro můj možný termín.

Po bzučáku pár schodů dolů a otevírá mi už sama Iren v nějakých světlých šatech. Zavře zamnou, pusa na tvář a odvádí mě na pokoj.

Iren je Ukrajinka a má něco za sebou. Věk bych typoval kolem 38. Z toho vzhledu jsem nebyl moc nadšený, ale potřeboval jsem vypnout hlavu tak jsem otočku nedával.

Čeština je taková lámaná a výběr masáže s pomocí letáku padl na B2B.

Poslala mě do sprchy, společnou nenabídla. Ručník jak je v tomhle salonu zvykem, vlhký a malý.

Po sprše když jsem se snažil utřít přichází Iren už jen v ručníku a přinesla mi vodu.

Sundavá ručník a jde ke mě a vzala můj a začala mě sama utírat. Potom říká ať si lehnu na břicho.
V ten moment když začíná masírovat, jsem přestal řešit vzhled, zavřel jsem oči a nechal se unášet doteky, které byly pomalé na sucho bez oleje a bylo to moc příjemné.

Má takovou zajímavou techniku, kdy dělá tahy od chodidel až ke krku a zase zpět. Cestou přes zadek nezapomene zajet k hrází a kamarád dole si začíná uvědomovat, že na nej taky dnes přijde řada.

Ta pomalá a pozvolná technika mi trochu připomínala prvky z tantrických masáží, fajn relax. Věnuje se hodně masáži nohou, kotníků, kolem achilovky a prstům. To bylo taky moc příjemný a uvolňující.

Po nanesení oleje je masáž dynamičtější a začíná klasické klouzaní b2b. Střídala různé úhly, používá stehna, kolena, prsa. Docela zajímavé když vám chvilku vzdychá do ucha a po momentu máte za krkem její vnitřní stranu stehen..

Ještě před otočkou se docela dost začne věnovat kamarádovi až musím nadzvedávat zadek a Iren pokračuje velmi intenzivně. Po chvilce zašéptáním a hodně lámánou češtinou i řekla, že se mužu otočit.

Otočka asi po 30 minutách.

Roztírá olej a začíná masírovat stehna. Pár úsměvů a pohledů a přesouvá se ke kamarádovi a její ruční práci.. Čekal jsem že začne klasické klouzání, ale Iren potom co se jednou zklouzla a měli jsme obličeje u sebe, si sedá, kamaráda ohne k pupíku a vkládá si ho mezi pysky.. To jsem opravdu nečekal a Iren mě chytá za ruku, proplétají se nám prsty a Iren zrychluje a užívá si to.. cca po minutě je vymalováno..

Krásně mě rukou vyždímala a nechala mě si tu chvilku užit. Otřela mě a sebe a  máme asi ještě 20 minut. Pokec takový nucený, a moc jsem ji nerozumněl, ale zůstal jsem ležet na zádech a čekal jsem že bude nějaké mazlení nebo se zeptá jestli nechci namasírovat záda, ale to ne.. beze slov si ke mě sedla, a masírovala mi ruce, tak citlivě a pomalu.. bylo to fajn a příjemně jsem se zrelaxoval.

Na konci sprcha společná a čistě jen očistná.

Čas masáže dodržen.

Abych to shrnul.. Vzhledem mě Iren neokouzlila, ale masáží to vynahradí na 100%. Masáž kvalitní a Iren ví co dělá, erotická část byla rychle za námi, ale já jsem si to užil. Opakování ano, ale rád objevuji nové a nepoznané 🙂

Masáž Nuru (B2B) na 60 minut – 1900,- Kč.

Celkové hodnocení super.

https://tapky.info/?4801,iren-fantazie-massage-770-199-109-770199109

 

IMG_6480-1.webp IMG_6479-0.webp

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx