Erotické masáže Praha

Viktoria – Red Massage

  Po mé poslední rozporuplné recenzi na Red Massage jsem se ještě párkrát vrátil na místo činu. Bella (RIP) mě zlákala a byla super. Následně jsem vyzkoušel i Ginu, která taky. No, a do třetice všeho „dobrého“ jsem navštívil Viktorii.

Viktorie – Red Massage
  Domluva se salonem na pohodu přes WA. Navrhují pár masérek, a že si můžu vybrat na místě. Jsem poblíž tak sjedu do Americké, a nechám se pustit přes zvonek. Salon, jak již bylo zmíněno, docela nora (prostředím, ne jako RH).
  Recepční mě uvede do lobby a nabídne Viktorii a Lolu. Lola se tvarila jako bych ji zrovna utopil kotě. Naproti tomu je Viktoria samý úsměv. Cením si svého života, tak volba byla jasná Viktorie.
  Proběhne dotaz na extras ze strany recepční a platba dopředu. Beru B2B a nic navíc.
  Viktoria je vyšší, štíhlá bloncka sportovní postavy. V obličeji se mi líbila, ale má ryze východní rysy. Tudíž, možná nesedne každému. Úsměv, podání ruky a odvedení do pokoje fajn. Jazyková bariéra značná, tak si moc nepokecáme.
  Do sprchy musím přes celý salon. Vitorie mě tam dovede ale nepřidá se. Cestu zpět musím zvládnout sám, ale naštěstí potkávám jen další masérku mezi dveřmi. Na tomhle by mohli zapracovat.
  Masáž začíná klasicky na břiše a Viktorie mě lehce hladí. Chvíli hladí záda, pak nanese olej a přesouvá se k nohám. Docela dlouho masíruje jedno lýtko, pak druhé, pak ruce. Klasická zdržovačka. Správná místa plně ignoruje. Masáž zad je místy až nepohodlná. Viktorie se sice snaží přitlačit, ale nemyslím si, že by měla nějakou klasickou průpravu. Před otočkou se asi třikrát sklouzne, a jsme lehce v polovině.
  Masáž na zádech se nese v podobném duchu. Erotika nula, nula nic. A na to, že mám B2B, tak jede Viktorie skoro výhradně rukama. Vzhledem k atmosféře a jazykové bariéře se o nic nepokouším, a  čekám co se bude dít.
  Začíná ruční práce, která je velké překvapení. Technika na mě zabírá a k tomu pohled na hezkou holku, takže mě bez problémů udělala. Přestala ale moc brzo. Rovnou jsem ji tedy navedl k ještě jednomu číslu. Další zakončení ještě lepší, kdy mě pořádně vyždímala.
  Končím další solo sprchou a před salonem jsem cca hodinu od vstupu. Uspokojen jsem byl, spokojen nikoli.
  Suma sumárum – hezká a milá holka, dobrá ruční práce. Erotická atmosféra nula. Tělo na tělo skoro neproběhlo navzdory typu masáže. Zdžovací techniky a masírovat Viktorie vlastně taky neumí.
  Hodnocení (bída)
Tělo na tělo, hodina, 2000
redmassage.cz/maserky/viktoria/
(Odkaz na web, není profil na tapky.info)

1000008175.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 prosince, 2023 16:21

Uspokojen jsem byl, spokojen nikoli.“

Výborné vyjádření toho, jak se chlap cítí po špatné ero masáži, která ale skončí pseudohappy endem.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx