Ostatní

Proč píšu na ťapky?

K masážím jsem se vrátil po delší době a tak jsem s povděkem kvitoval, kam to náčelník posunul a kolik free masáží se dává do slosovačky. Rovněž kvituji přehled se slevami. Jako klobouk dolu. Za mě se salony zorientovaly dobře a je to vhodně a levně nasměrované promo. Nicméně k jádru věci.
Sám to tu považuji tak trochu za komunitu, kterou baví něco, co není úplně běžné – nemluví se o tom na každém rohu a rovněž je to poměrně drahý sport. Jsem rád, že na internetu existuje prostor, kde je možné zkušenosti z tohoto sportu měnit, poněvadž to nejen omezuje možnost totálního fiaska, ale rovněž zde můžeme svobodně pokecat o proběhlých zápasech, hráčkách, přestupech, rozhodčích…prostě dle libosti. Zkrátka ťapky jsou za mě fajn místo, kam si jdu občas něco přečíst a občas něco napsat. A tak by to mělo být (SIC!). Kdo sem chodí jen číst a na masáže nechodí, tak v pohodě, nic proti ničemu, třeba se jednou osmělí. Nicméně kdo chodí jen sosat, tak je u mě prachsprostý sosák a pro komunitu nedělá ani prd. Psaní recenzí či příspěvků do diskuze (nově i pokecu:) nám dává vícero možností – vypsat se ze špatné zkušenosti a tím i pomoci ostatním vyvarovat se toho samého, sdílet parádní zážitek, kterým pomáháme masérce, jež nám onen skvělý zážitek dopřála, ostatním pánům a rovněž si zážitek tak trochu zaarchivujeme pro časy budoucí. Sám píšu rád a občas se k některému zážitku vrátím a zavzpomínám na slečnu, která mi uvízla v paměti.
Nicméně se tu rozmohl takový nešvar – někteří pisatelé nepíší recenze z ušlechtilých důvodů, píši je s motivem potenciálního zisku masáže zdarma a občas mi to dovolávání proč nedostali lupen do slosování, přijde poněkud smutné. Těch modře vyznačených požadavků vč. struktury, je opravdu jen pár…. Pánové, tak takto ne. Jednak to bývá na recenzi vidět, často je odfláklá a druhak se domnívám, že někteří snad ani na masáži nebyli.
Věřím, že je tu pár souputníků, kteří to vidí podobně, ne-li stejně. Tenhle koníček některé z nás stojí dost peněz. Ano, je to naše volba, nic proti ničemu, ale dokážete si představit, že Vy, co sem chodíte jen sosat a nenapíšete ani čárku, tak jste hozeni do vody a budete vybírat ze všech těch slečen bez jediné řádky? Byl jsem na dostatku masáží, abych věděl, že se člověk může nepěkně spálit. Sám velmi často chodím ke slečnám, které recenzované nejsou – to samo o sobě s sebou nese jistá rizika, se kterými jsem v pohodě. Výsledky bývají různé, nicméně platí jedna věc. O svou zkušenost se podělím vždy. I Vy byste se měli podělit, nikoho to nezabije a znovu opakuji, děláte něco pro nás, děláte něco pro slečny a celkově má tento prostor jistý vliv na masážní svět. Zkuste o tom popřemýšlet. Rád si přečtu názory z obou táborů…

5 7 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 prosince, 2023 20:54

 👌  Toto by mělo být trvale připnuto na stránce jako první příspěvek!  👌 

13 prosince, 2023 16:10
Reply to  Sktr

No já nevím. Osobně třeba nevyznávám potřebu psát dvoustránkové recenze, které stejně nejsem schopen dočíst. Recenze by měla dle mého být spíš stručnější ale měla by obsahovat princip masáže, podmínky ceny atd.

13 prosince, 2023 16:21
Reply to  xpetrik

Myslím, že dlouhý jazyčisko nenaráží na rozsah recenzí, ale jejich kvalitu a sám zbytečně dlouhé zpovědi (jako možná například já :P) nepíše.

13 prosince, 2023 18:11
Reply to  Sktr

Ja souhlasim s xpetrikem. Dlouhe a podrobne recenze jsou k nicemu. Jednak nikde neni jiste, ze co zazil ci si pribasnil autor, zazije i ctenar a druhak je to neprehledne. Osobne delsi recku nez odstavec dva vetsinou nectu. Nezajima me, zda se autor zamiloval, zajimaji me presne: logistika, parametry masaze, vzhled a pristup. Pripadne nejaky detaily ohledne salonu.

13 prosince, 2023 19:19
Reply to  MMrak

Tak pokud jste si vzali z tohoto příspěvku pouze toto, tak se vůbec nedivím, že delší recenze vám dělají problémy a nemáte je rádi  😂  🤦

13 prosince, 2023 21:21
Reply to  Sktr

Máš pravdu předsedo. 😀 Pišme recenze, jak z nás vypadnou, svým vlastním stylem, i když mají 5 stránek a komu se to nelíbí, ať si prdel políbí a nečte to. Ze snahy zavděčit se obvykle nic dobrého nevzniká.

13 prosince, 2023 22:20
Reply to  Aladar

Pro me za me si piste co chcete, pokud vam chybi cervena knihovna, a Rosamunda pilčr 🙂 tak to muzete dohnat aspon tady.

14 prosince, 2023 11:10
Reply to  xpetrik

I kvůli tomu jsem začal psát jinak (momentálně jen u mé poslední recky) na začátku okec autora, pak +- popis salónu, subjektivní obsáhlá recenze a poslední odstavec stručné shrnutí pro ty co nechtějí číst tu omáčku kolem.

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx