Erotické masáže Praha

Edita – Matahari

Salon Matahari se mi nikdy moc nezamlouval. Cena celoročně vyšší, žádné akce, masérky spíše starší a českého původu. Ani nevím proč, ale chtěl jsem tomu dát šanci. Koukám do portfolia masérek, a po určité selekci váhám mezi Kamilou a Editou. Nakonec volím Editu, masíruje ne tak často a ťapky rating vyšší, skoro 4.00 ( nevíc Kamila, to je pořádná MILF raketa, to si nechám na závěr mé masážnické kariéry). Objednání přes webchat a zpětné potvrzení den předem. Jde se do Truhlářské.

Vchod do salonu nezvykle přes kliku a hned do recepce. Oznamuji jméno terapeutky (viz. pojmenování na webu :-)) a recepční se odebere do sklepa :-). Mezitím vchází další kolega a oznamuje druhé recepční jméno jeho terapeutky. Příchod Edity, seznámení jen podáním ruky a jde se sklepa. Domlouváme podrobnosti a posléze sprchu absolvují sám. Jinak pokoj opravdu malý a jedno zrcadlo z boku. Po kratké sólo sprčce Edity začínáme.

Na břichu musím potvrdit, že Edita se zaměřuje na zadek, hráz, kyčle a hodně jezdí kolem této oblasti – třeba záda strategicky vynechává. Do toho všeho příjemná konverzace. A pozvolna přicházející i stupňující se útoky pod břicho. Když se pak člověk nadzvedne, tak musím říct takhle pasáž byla hodně příjemná a povedená (rozhodně doporučuji Editě dopořát přístup :-)) Takovej ala milking table na matraci. Pak ještě nějaké B2B prvky ano, ale spíš decentní…žádna gymnastika. Otočka tak po 15 minutách.

Po otočení, je k dispozici nejdříve bokem, kdy člověk může ohodnotit kvalitu zadku a těch natural prsou. Ještě furt ve velmi slušném stavu vzhledem k věku. Přichází hodně titsfucku z boku ale i ze předu a tak nějak jsem přemýšlel, co bude následovat. Jak moc se to ještě rozjedu, zda vůbec. Musím uznat, že mě Edita překvapila. Pomalu se přesunula na koníčka a její prsa mi dala k dispozici. Pak nasledovala hodně pěkná GFE akce. Rajdila po mně pěkně, do toho takové to silové objetí, tvář na tvář, Editiny vlasy v mé tváři , do toho její vzdychání (hodně uvěřitelné), pohledy z očí do očí, celkově hodně kontaktní pasáž…něvěděl jsem, co dřív, jestli ji pořádně chytit za zadek oběma rukama nebo prsa….po této celkem intenzivní pasáži ze mně slézá a sama si pochvaluje, že to bylo dobré 🙂 Trošku jak nejdřív si udělám dobře já a teď jsi na řadě ty. Přešla bokem a chopila se díla….překvapivě mi nechala přístup i k ní, takže jsem ještě lehce poškadlil i Editu, před mojí explozí. Ruční práce je hodně kvalitní a i po, Edita hezky dohoňuje a nechá všechno hezky doznít….žadnej spěch.

Pak přichází znovu pasáž na břiše a již zmíněná masáž zad, která nám dosud chyběla. Další konerzace o všem možném a celé to dostává takový ryze kamarádský nádech. Skoro bych i odešel bez placení. Ale konec se nám přiblížil, a tak společná specha jen očistná a jenom mého těla. Oblíkačka, přesun na recepci, rozloučení s Editou, zase chtěla jen handshake, tak jsem ji vlepil dva hubany na tvář, zaplatil recepční (té jsem hubana nedal) a papa Matahari.

Výhody
———
+ česká zkušená masérka
+ hodně dobrá ruční práce
+ slušný 4-ky s většíma dvorcema 🙂
+ GFE pasáž na koníčkovi
+ masíruje s vlasy do culíku, takže i tak se může stát, že Vám leckdy pramínek skončí na obličeji

Edita je masérka, co to nejede na kvantitu, ale naopak, preferuje spíš kvalitu a dokáže se naladit na každého zakazníka a vytvořit velmi přátelskou atmosféru. Když si s ní sednete, na to že Česka, tak Vám poskytne hodně intenzivní GFE a celkově super zážitek.

Masáž: 60minut B2B za 2300CZK
Hodnocení:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4830,edita-matahari-salon-773-164-811-773164811

edita.png

4.7 6 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 prosince, 2023 14:33

Jezdí pipinou po ptákovi? Nebo si dává pozor.dik

11 prosince, 2023 20:49

Ok díky, ja jsem na tohle opatrnější. Jinak když seš král salonu, nevíš která si užívá foot fetish a nechává třeba i sama od sebe líbat nohy? A zároveň je má sexy…

Last edited 7 měsíců před by Halek
12 prosince, 2023 17:53
Reply to  Halek

Violette  👌 

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx