Priváty v Praze

Kristýnka – Lovely Girls Privat

Okecávání autora: Tuto recenzi nahrávám se zpožděním, především proto abych svoji zkušenost zpracoval a nenapsal na houby recenzi jako v případě recenze na Rebeku ze stejného privátu. Nutno podotknout že u Kristýnky jsem byl již dvakrát tak se v této recenzi promítnout obě mé návštěvy.
Ty jenž nechceš číst subjektivní  část recenze přejdi rovnou na závěrečný odstavec.

Tak jsem se opět v rámci své terapie rozhodl navštívit privát a znova mě má cesta zavedla k Lovely girls. Původně jsem plánoval jít k nějaké dívce již zde recenzované (V té době zde ještě Kristýnka recenzi neměla), ale v ten den se mi nepoštěstilo a tak jsem vsadil na vlastní úsudek a zvolil Kristýnku a dobře jsem zvolil!
Objednání přes operátorku bezproblémové, po dorážení na místo z SMS krátké čekání. Fotky Kristýnky z webu odpovídají realitě jen  nemá tak rudé vlasy ale tmavě rudé. Pokoj se od minula nezměnil, vypadal jako by ho narychlo vybavily, Na pokoji pouze matrace, linka a sprcha v místnosti, která působí jako starý sklad, ale můžete mít štěstí a budete odvedeni do druhé místnosti která je již lépe zařízená z postelí a zrcadlem přesně tak aby jste měli dobrý výhled.

S Kristýnkou to byla moje druhá a třetí zkušenost na privátu. Od první zkušenosti jsem se trošku otrkal. Hned na začátek se mě zeptala na jak dlouho jsem přišel, odpovídám na hoďku a následně nastala taková ta trapná chvilka ticha, tak jsem se jí rovnou zeptal co a jak má ráda přitom dohadujeme případné příplatky + jestli bych chtěl něco k pití a po platbě už peláším do sprchy. Venku byla kosa jako prase a tak jsem se snažil trošku rozehřát především ruce (na jedné masáži mi byli vytyčený studený ruce, tak už se tomu vyhýbám).
Po výlezu ze sprchy už na mě čekala u linky. Říkám ji, že jsem se snažil ohřát, ale moc se nepovedlo, na to příjemně odvětila najdeme způsob a začla velmi příjemná objímačka při které ze mě spadl ručník a začla si hrát i s kamarádem dole. Následně mě nasměrovala ať si udělám pohodlí na matraci, tentokráte mi hlava zavelela (nedělej stejnou chybu jako předtím) a tak jsem to vzal do vlastních otěží. Vzal jsem Kristýnku do rukou a za stálého mazlení si ji odnesl k matraci kde jsem ji něžně položil, tak abych si s ní mohl rovnou hrát.
Napřed jsem postupoval pomalu, od nohou postupně nahoru něžně líbal po celém těle až k hlavě při čemž mi velmi příjemně vrněla. Po chvilce letěla podprda dolů a já si mohl plně hrát s jejími ňadry. Nemá je zrovna největší, ale to mě nijak netrápilo už dávno jsem zjistil (ač jsem horňák a mám rád když jsou do ruky) že to není jen o velikosti poprsí. Začal jsem se pomalu přesouvat dolů a po chvilce byli dole i kalhotky a já začal rozehrávat hru v klíně. Jak hra v klíně postupovala s hraných vzdechů se staly vzdechy skutečné i s jejím svíjejícím se tělem. Když se mi takto dosvíjíla už podruhé tak mě požádala ať si lehnu ať si může také hrát.
Kristýnka je velmi hravá, hraje si moc pěkně a pomalu mi tvrdne, bohužel né dost. Kouř bych řekl velmi obstojný, ráda si s ním i s kulkami hraje a snaží se ho dostat do fungujícího stavu. Když plus mínus se dostal do dobrého stavu, tak se mě velmi příjemně zeptala jdeme na to?. Nasedla na koníčka a rozjela to v dobrém rytmu. Dlouho netrvalo a i já se přidal do rytmu přirážení a začala mi do toho více vzdychat až bych skoro řekl nehraně, jako by si to doopravdy užívala. Vystřídali jsme několik poloh, nebála se toho a šla i do těch náročnější na fyzičku. Celkově mohu říct, že má ráda když se snažíte převzít iniciativu a jste aktivnější.
Bohužel se ač to bylo velmi příjemné tak jsem bohužel nedosáhl vrcholu, ale tak jsem ještě opět sklouznul do jejího klína a opět jsem ji úspěšně dovedl k dalšímu orgasmu.
Myslím si, že se jí to se mnou opravdu líbilo jelikož jsme přestřelily čas, a tak ač nerada mě posílá do sprchy, následně se oblíkám a Kristýnka ulehá v županu na matraci v takovém zasněném stavu…
Když odcházím ještě si dáme romantickou a zároveň energickou pusu a odcházím do puchu Prahy.
Při mé druhé návštěvě byl průběh velmi podobný jako předtím. Jen jsem byl v jiném lepším pokoji a akce byla ještě divočejší. Po finiši jsme s Kristýnkou vedli velmi pěknou důvěrnou konverzaci, ta holka to má v hlavě srovnaný. Obsah této konverzace je jen mezi mnou a jí.

Zkušenost s Kristýnkou je nádherná, pokud si ji správně naladíte budete mít atmosféru i zkušenost GFE. Výšku má akorát a postavu má nádhernou, pokud začne cvičit tak bude mít postavu bohyně. Pokud jste na prsatice tak tady ne, ale její ňadra přesně sedí k její postavě, úplně si ji nedovedu představit s většími tak aby s ní ladili. Neklade žádné vyslovené zákazy, pokud budete sledovat její reakce, tak ani žádné zákazy nepřijdou. Co se týká kuřby, tak pro některé bude možná průměrná, ale za mě velmi pěkná i tím jak k ní u mě přistoupila + GFE. Samotná jízda s Kristýnkou je velmi dobrá, nebojí se experimentovat a vyzkouší s vámi i náročnější polohy (aspoň u mě tedy jo). Celkově je Kristýnka výborná a rozhodně bych se dalších opáček nebál.

Typ: Klasika
Délka: hodina
Cena: 2200,- + 500,- OB
https://tapky.info/?4921,kristynka-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131
Hodnocení: 5/5

KrystinkaNEW1-2.jpg KrysNEW-1.jpg Krys-08.03.2023-0.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx