Priváty v Praze

Lucy – Privát Albertov

Lusy – Privát Albertov

 

Nedávná návštěva poslední listopadový pátek. O privátu vím léta, ale nikdy před tím jsem tam nebyl. Ale zachtělo se mi obohatit velmi úzký okruh svých favoritek a podle fotek a recenzí se Lusy zdála jako dobrá volba. Což se potvrdilo.

Objednání trochu zmatečné, podnik nemá dispečerku a telefon vezme holka, která má zrovna čas. Nebo ho nevezmou a potom se ozvou SMS. Chtěl jsem se objednat den dopředu, ale to prý nejde, mám zavolat v den návštěvy v 11. Nakonec to dopadlo o den později a s Lusy jsem při návštěvě dohodl způsob, jak se objednat bez problémů.

K samotné návštěvě: Podnik sídlí kousek od tramvajové zastávky Albertov, cestou k baráku míjím pohřební službu, což mi připomíná, že si má člověk něco užít, než bude pozdě. Před barákem posílám zprávu, že jsem na místě, odpovídají, že si za mě Lusy za tři minuty přijde. Za chvíli už mi otvírá dveře.

Je to vyšší hezká holka sportovní postavy, nevypadá přesně jako na těch fotkách, ale jistě ne hůř. Věk kolem 23, Moravačka, od začátku milá, příjemná, komunikativní a sexy. Prý dělá bojové sporty , což jí vzhledem k urostlé štíhlé postavě věřím. Dlouhý příčesek ve vlasech, pearcing v pupíku a v bradavkách, malá decentní kérka na ruce, celkově vizáží trochu drsňačka a rebelka, ale sympatická, mazlivá a přítulná.

Po platbě fasuju ručník a jdu se sprchovat vedle do koupelny, která patří k pokoji. Nechávám otevřené dveře a za chvíli vchází Lusy v župánku a v kalhotkách a lehá si na postel. Utírám se, jdu na pokoj, Lusy vstává, sundávám jí župan a kaťata, líbá mě po těle, já ji taky, hladím její menší ňadra a kamarád dole pomalu začíná vstávat do práce, Lusy ho něžně hladí a nasazuje gumu.

Kouření slušný průměr, příjemné, ještě by se dalo z její strany trochu zapracovat s koulemi a s očním kontaktem. Po chvíli ji říkám, že pokročíme, takže si sedá na koně. Tahle poloha ji evidentně vyhovuje a mně taky, takže ji ani neměníme, příjemně u toho vzdychá, zdá se, že ji to baví, i to říkala. Má dost namakané břicho a boky, takže se dá pevně uchopit a můžu ji krásně dirigovat co do tempa a hloubky. Lehá si na mě, pevně ji k sobě tisknu, je to moc příjemné, zejména když mě pochválí za silné paže.

Po výstřiku Relax, sundává gumu, ležíme, mazlíme se a povídáme si, dokud se vyměřený čas nenachýlí. Je to chytrá holka, studuje, dá se s ní bavit, i přes věkový rozdíl skoro 40 let si docela rozumíme. Příjemná, ochotná a sympatická od začátku až po závěrečnou pusu při odchodu. Za mě velká spokojenost a určitě si to rád zopáknu. Klukům, kterým se líbí trochu nasvalené přímočaré sporťačky, lze jednoznačně doporučit. (Pod pojmem trochu nasvalené rozhodně nemyslím, že je to nějaká bláznivá kulturistka s prsními svaly v místech, kde mívají normální holky ňadra.)

 

Klasika 30 minut bez příplatků – 1 200 Kč

https://tapky.info/?3231,lusy-privat-albertov-773678472-773-678-472

Hodnocení 😊

 

lusy_0131.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 prosince, 2023 12:48

No, to je krásný zážitek! Dle mé statistiky prospektora terénu se něco takového děje pouze v 10% nových událostí, což vyžaduje hodně psychické a finanční síly.

Albertov mi připomíná studentská léta. Jestli tam už tehdá privátek fungoval, nevím. Jako chudí studenti jsme s dívkami zatěžovali lavičky v nedaleké botanické zahradě, a to za každého počasí. Uff.

Slečna Lusy je dle příběhu zářivou výjimkou a tedy palec nahoru pro ni.
Dále je mi sympatické, že se zjevně nebojí i jiné konfrontace než horizontální.
Zrovna hledám partnerku na předvánoční seminář Krav Maga (Bar fight), tak zřejmě budu muset rychle navštívit Albertov, kdyby to náhodou klaplo. 😉

Jen tak dál při objevování klenotů. Jsou vzácné.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx