Erotické masáže Praha

Eli Infinity

Tak co se da jeste napsat k tyhle high top profi maserce, co jeste nezaznelo? Nezbyva mi, nez se pridat k ostatnim s chvalou. Byl.jsem.u ni asi pred rokem a ted zjistuji, ze svy remeslo vypilovala k dokonalosti. Rikam si, kde bere silu rozdavat tolik gfe? Kde se naucila tolik o tom, co se chlapum libi? Je to proste eroticka raketa a ja zavidim jejimu chlapovi, protoze to musi bejt sex lepsi nez vsechny drogy sveta, horska draha v Blackpoolu, prvni krok na mesici nebo pichat Hermionu.

Na futonu: po ulehnuti si sedne obkrocmo k moji hlave a zacina masirovat, jeste v prubehu uvolneny konverzace. Nechci si zablokovat krk jak minule, tak jen vnitrnim zrakem vnimam, jak se ji ten klin zveda a klesa u moji hlavy, behem toho, co se rukama natahuje az na muj zadek. Masaz jako takova se tezko popisuje slovy, soubor chvatu a hmatu ruzny intenzity, velmi sofistikovanych a pritom ti treba pricapne klinem na chodidlo a tepla picka te tam prijemne hreje.

Po otocce to je hodne gfe. Citim velky dobry. Kousani do ucha, oblicejem se priblizuje velmi blizko k memu, chut ji polibit je nesnesitelna, vse dela poooomaaaluu. Pak ten intenzivni, dlouhy pohledy do oci, s vaznym vyrazem, kdyz ji hladim prsa a ona pero. Kdyz se pak otoci do 69, muzu se kochat i dotykama na tom bozskym zadku a cice, ona tim zadkem obcas zavrti, neda se to dlouho odkladat. Snazim se chvili myslet na MMA, ale marne, uz se zmitam ve stastnym konci. Kdo nezazil, nutne by mel. A den bude jak malovanej.

Klasická masáž

60 min

1900 kč

https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 prosince, 2023 07:41

Taky musím navštívit.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx