Priváty v Praze

Amatérka Opalena_devka

Holka co se vyskytuje hlavně na modrým webu. Není tam každej den, ale dost často. Domluva celkem rychlá. Byt Seidlova, PRAHA 4. Jedná se o starej malej panelák. Docela jsem čekal, než me pustila do baráku a to samý do bytu, takže diskrétnost nic moc.

Byt hodně starej a zanedbanej. Což bylo docela v kontrastu s velikostí tv, kterou měla v obýváku. Tak velkou tv jsem snad ještě neviděl. Zbytek bytu celkem nehezkej. V bytě smrad po iqos.

Holka malá, drobná, hubená. Žádný prsa, malej zadek. Takový to kapesní mrdátko. Zuby by zasloužily dost velkou péči. Takže vstupní parametry nic moc. Ale akce super. Holka byla vstřícná ke všemu, nechala se vést kam jsem potřeboval. Takže mrd super. Mrdku si nechala nastříkat do pusy bez žádnejch řečí.

Na to, že má nick Opálená děvka, tak vůbec opálená nebyla. Děvka jo! 🙂

tel. 776 111 952
Placeno za 30 min 2000 Kč.

Opakovat nejspíš nebudu, možná jen když budu někde hodně poblíž.

1080x1080.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 prosince, 2023 17:17

Tak to je prdel  😀  Za nickem Opálená děvka jsem byl, a holka a zkušenost úplně opačná  😀  Moje >opálená děvka< byla snědá, kozatá, prdelatá, hrozně čistotná – žádný lízání, orál bez neexistoval, stříkání do pusy – to by v jejím případě asi byla služba z jiný dimenze. V ničem nevyhověla, bylo horko a mrdat se jí nechtělo  😀 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx