Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Po své poslední rozporuplnné zkušenosti ve Fantazii jsem se rozhodl dát salonu ještě šanci. Už minule jsem měl vyhlédnutou Saru, u které jsem žádnou recenzi nenašel a tak mě i trochu lákala možnost překvapení. Tentokrát jsem sáhnul po nejkratší a nejlevnější variantě.

Salon se nachází v ulici Pod Kaštany a kvůli autobusové zastávce je trochu rušnější. V domluvený čas zvoním a vzápětí jsem vpuštěn. V suterénu u dveří na mě už čeká Sara, která se mi hned představuje. Zjištuji, že ani tentokrát nepůjde o Češku, ale domluvit se s ní v pohodě dá.

Sara mi nabízí pití a i společnou sprchu. Jelikož ale vím o malé velikosti sprchy, tak volím tentokrát samostatnou. Sara mezitím odchází, oproti mé minulé návštěvě u Hanny to je ale chvíle. Po svém příchodu zpět na pokoj si Sara sundává sexy krátké šatičky a je přede mnou úplně nahá. Tělo má velmi pěkné. Má piercing a malé tetování na ruce a pod tříslem, to se mi moc líbí.

Ulehám na břicho a masáž začíná. Jelikož mám jen ruční masáž, tak to bohužel není tolik osobní, ale to je moje chyba. Na doteky tam dole reaguje negativně. Po otočce se hned věnuje kamarádovi a tomu se to moc líbí. Masáž je trochu stereotypní, ale moc příjemná. Sara navíc nemá problém se nastavit pořádně do zrcadla. Držím jí alespoň za stehýnko a následně už to v sobě dlouho neudržím.

Následně už jen samostatná sprcha a Sářino poděkování za návštěvu.

Určitě zvážím opakování a s delším časem.

Klasická ruční masáž, 30 minut, 1 100 kč

https://www.tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

celkově spokojenost

1.webp

3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
3 prosince, 2023 19:35

Davam ti jeden listek, mel jsi jen pulhodinovou masaz 😀 a pul listku dat nejde 😉
Delam si srandu, ale zaroven to myslim vazne 😀 Ten popis masaze je dost bida, zkus na tom zapracovat jinak priste to bude bez listku. Ale na druhou stranu chapu ze za tu pulhodinu toho tam asi moc neprobehne …

Last edited 5 měsíců před by admin
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx