Splašky a smyšlené promo recenze

Viktorie balbinova

https://www.tapky.info/?2785,viktorie-balbinova-722-175-570-722175570

722 175 570

byl jsem domluvený s Nyx, ale ráno mi poslala zprávu, že se omlouvá a že ještě nejni ready a že mám zkusit její kámošku, která bude prvně a ani zatím nemá reklamu, že jak mě zná, budu spoko…

Vyfásl jsem číslo, domlouvám se na čase a frčím směr Balbinka.

Otevřela mi zajímavá cikánka, i když ani nevím, jestli cikánka je, má  modrý oči, ty mě matou, jinak bych si byl stopro jistej. Na první pohled pěkná postava, super vlnitý vlasy, výraznější orlí nos, který ale v kombinaci s jejíma očima vypadá zajímavě, nevím jestli se dá říct, že je hezká, ale  je zajímavá a má zvláštní erotickej náboj.

Po předání peněž a návratu ze sprchy jsem zjistil, že ta postava tak v topu není, nohy, zadek a prsa super, ale má dole na břiše menší vaničku. Není to takovej průser, dá se to, ale tady vidím prostor ke zlepšení.

Akce poctivá, lehounce přihrává, ale možná jsem moc kritickej…, kouř solidní, nevynechá koule a celou dobu hází sexy pohledy, oční kontakt jak má bejt.  Viky je iniciativní, ale nebudete se s ní přetahovat, když jí dáte najevo, kdo že to má koule mezi nohama, ráda se nechá zmáčknout a lehce přiškrtit. Tohle má ráda a nechá se pěkně vojet. Celá akce super, vášnivá, je tam cejtit ten jižanskej temperament.

Jedinej problém nastal, když jsem po ní chtěl áčko, důrazně mi řekla, že to nedělá a bylo to z její strany až přehnaný, no holt se ten temperament projevuje i v tomhle.. Ale já se nenechal, řekl jsem jí ať je v klidu, že jí přemlouvat nebudu a ona to vzala a pak už zase fungovala ok.

Když to shrnu, tak celkově hodnotím zážitek 8,5/10, platil jsem 2000 základ a pak se nechal ukecat na 500 za OB, což za to ale objektivně stálo. Mrdal jsem dvakrát, v pauze masáž nohou. Čas jsem nestopoval, ale nebyl tam žádnej náznak nějakýho tlaku z její strany, vše plynulo přirozeně.

Doporučuju

photo_2023-11-29_16-21-59-1.jpg photo_2023-11-29_16-21-44-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx