Erotické masáže Praha

Mia – Masáže Princess

Princezny jsou takovej zvláštní salón, člověk tam zažije různý storky a je to tak trochu losovačka. Zažil jsem tam fakt super masáže, na který do konce života nezapomenu. Je velká škoda, že se v tomto salonu tomu více nevěnujou, ale tak to holt je a já mam princezny rád. Zavolám a většinou je volno hned, to je to, co mě těší ze všeho nejvíc a tak to bylo i s Miou. Mimochodem z Princezen pochazi legendy Barbara a Niki z RH.

Nějaký to podezření z fotek jsem měl, ale jako v pohodě, Mia je trochu kyprá holka – v tom dobrém slova smyslu 🙂 Z fotek bych ji určitě nepoznal, má na sobě dost obrázků a je zkrátka svá.

Každopádně kdo chce zažít ničím nesvázanou jízdu, jděte k Mie, budete spokojení. Vyjde vstříc podle mě ve všem a svou práci má ráda. Nedoporučuju pasivům, Mia je jak stvořená pro aktivní mashery, kteří si dokáží masáž odřítit. Není pro kloučky s ještě teplým řidičákem, tohle je kočka pro borce, co jezděj rallye. Byla fakt prdel a musel jsem vzpomínat na Amélii. Jo, tak to přesně je. Hip Hap Hop….Modří už vědí.

Společná sprcha neproběhla, co bych Mie vytkl, je čekání na pokoji, nemam to rád a mohla být rychlejší. Ale to bylo k výtkám asi tak vše. Komu Mia sedne, což je samo individuální, tak zažije jízdu, na kterou bude vzpomínat. Nebude to jízda klasického stylu profi masáže, tohle je takovej zvláštní pokrm. Nahoru a dolu, horská dráha jak vyšitá. Mia pro Vás ochotně udělá vše, po čem zatoužíte, ale znovu opakuju, musíte si to odřídit. Nechat to pasivně plynout, by mohla být nejen chyba, ale také velká škoda.

Jo a připojuju se s prosbou o peeling.

Masáž celého těla
60 min
2000,-
https://tapky.info/?4772,mia-masaze-princess-773-480-202-773480202
Hodnocení

Konec hlášení.
Jazyk

Mia-2-0.jpg Mia-1-1.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx