Erotické masáže Praha

LILY – FANTAZIE MASSAGE

Návštěva z poloviny listopadu, odpoledne, původně jsem chtěl jinou masérku, ale nechal jsem se přesvědčit; je to problém salonů, kde nemají rozvrh; asi vědí proč. Telefonická domluva bez závad.

Lily jsem bral dle fotek, měr a vah a taky podle předchozích recenzí. Nevím, proč jí fotili v tom červeném prádle, ve skutečnosti vypadá jinak a líp. Doporučuji fotky změnit.

Lily je dle zvyku z blízkého evropského východu, ale čeština je dobrá a měkká. Postava střední, vše akorát do ruku; prsa jsou ok, ale tak za 2-3 roky budou potřebovat plastického chirurga.

Sprcha samostatně, ale na pokoji, což je vždycky dobře. Ručník by mohl být větší a sušší , ale asi jim v zimě špatně schnou.

Masáž na břiše je opravdu masáž s kontrolou stavu připravenosti, taky dobrý; otočka už po cca 20 minutách a rozjíždí se body to body mixovaná s pussycatem. Dotyky povoleny a zdá se i vítány. Nicméně ruční práce excelentní, musel jsem se občas podívat, zda se mi to jen nezdá. Vždycky, když se zdálo, že je konec, minipauza a znovu.

Na závěr mazlení, očista a pozvánka na někdy příště.

Doporučení jednoznačně.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.;

admin edit: https://www.tapky.info/?4803,lily-fantazie-massage-770-199-109-770199109

LILY.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx