Erotické masáže Praha

Kamila – Studio Le Velour

Do Le Velour chodím rád, poslední dobou se tam ale hodně obměnil personál a nové akvizice mě až tolik neoslovily. Když se však v nabídce objevila Kamila, tak jsem s rezervací neváhal. Žádná umělá prsa, žádné tuny tetování, prostě normální česká holka, tak jak to mám rád.

Hned na úvod je potřeba říci, že Kamile fotografie na webu výrazně ubírají. Podle fotek a údajů v profilu jsem čekal oplácanou holku 30+ trošku maminózního typu, v reálu bych ale Kamile hádal klidně i míň než uváděných 30, a nijak oplácaná mi nepřišla. Vlasy měla delší, než mikádo na fotkách, což ji asi taky trochu „omladilo“.

Kamila mě přivítala v červeném body a pozdravem:“Dobrý den“, hned jsme ale tak nějak přirozeně přešli na tykání. Zavedla mě hned do prvního pokoje vpravo a nabídla občerstvení. Tady musím vypíchnout něco, co se mi asi zarylo do paměti nejvíce, a to její chování. Kamila působí velmi úslužným, jakoby „gejšovským“ dojmem, a v každém okamžiku dává najevo, že je tady pro vás a pro vaši spokojenost. Má velké oči, kterýma se na vás dívá takovým až „psím“ pohledem, a k tomu vás oslovuje, ne křestním jménem, ale výrazy jako zlatíčko nebo broučku. Sice v soukromém životě tyhle zdrobněliny moc nemusím, ale tady mi to přišlo celkem fajn, protože si nepamatuju, že by mě kdy nějaká masérka jakkoli oslovovala.

Po malém občerstvení jsem vyzván ke svléknutí, přičemž mě Kamila zkoumavě pozoruje a do toho jí ujede:“Jééé, nahej chlap.“ Poté mě doprovodila do sprchy, kde na zem položila čistý ručník (po masáži udělala totéž, ovšem v rouše Evině). Sprcha proběhla jako tradičně sólo a po návratu jsme začali takovým rituálem vestoje na způsob Tantry, kdy kolem mě Kamila kroužila, tiskla se ke mně, prohlížela si mě a do toho mě chválila, jak hezky voním a jak mám hezký zadek . Poté jsem by vyzván, abych ji vysvlékl nejen z body, ale i z podvazků a bot, což se mi stalo snad poprvé a bylo to fajn.

Pak už začala masáž a hned na břiše jsem poznal, že to bude dobré, protože Kamila se na mě vrhla s takovou chutí a energií, žádný pomalý začátek, žádné tahání času, jak to někdy bývá. Prostě bylo vidět, že chce, abychom toho stihli co nejvíc a abych si to maximálně užil, což mi pak i potvrdila. Evidentně dostala dobrou školu od Jenny, protože otočka přišla asi po pěti minutách a pozice na zádech se nesla v duchu toho, že Kamila zkoušela různé věci a podle toho, jak jsem na ně reagoval, tak se k nim vracela, popř. nevracela. Šedesátdevítka, penis mezi prsa, falešné rajtování na koníčka (to mělo největší úspěch). Kdykoli jsem se na Kamilu podíval, tak měla pohled upřený na mě, což bylo skvělé. Vše bylo prokládáno mazlením, tulením, nosem na nos, do toho ještě Kamila říkala různé věci, které my chlapi rádi slýcháme. Svoje hranice ale má, doteky dole nejsou povoleny (ne že by mi to natvrdo řekla, ale z konverzace to tak nějak „mezi řádky“ vyplynulo), nebo když mi při pozici 69 narazila půlkou zadku na obličej, tak se pak trochu stáhla a dala si pozor, aby se to už nestalo.

Na konci jsem si Kamilu našteloval do oblíbené pozice a úspěšně zakončil. Co bylo zajímavé, že mě Kamila hned nezačala utírat, jak to většinou bývá, ale nechala mě jen tak ležet a po chvíli se zeptala, jestli chci ubrousek, jenže v tu chvíli už „to“ bylo poněkud zaschlé, tak jsem mávnul rukou a vyřešil to až ve sprše. Vlastně mi to přišlo takhle lepší, než když vás holka začne šudlat kapesníčkama a pak je tam špinavé někde pohazuje.

Za mě jeden z top zážitků, slečna hezká, masáž nadprůměrná, ale naprosto bezkonkurenční byl její přístup. Ten v tomto salonu bývá vždy dobrý, ale Kamila to povýšila ještě o level výš, protože vám v každém okamžiku dává najevo, že je tu pro vás, že jste u ní vítaný a žádaný, a ještě vám i svými průpovídkami zvedne sebevědomí.

Smajlík

Body to body 60 min. 2100 Kč

https://tapky.info/?4877,kamila-studio-le-velour-777-317-249-777317249

kamila.png

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx