Erotické masáže Praha

Laura – Matahari salón

Jednou, cestou kolem Matahari, mě tak napadlo že už jsem tam vlastně dlouho nebyl. V té době jsem ale nešel sám ale hned druhý den na to jsem zkusil dostupnost a z nabídnutých masérek vybral Lauru. Recenze dobré samý smajlík, takže to bylo na jistotu.

Na recepci jsem čekal cca minutku než se Laura začala objevovat zdola. Je to opravdu moc hezká žena, se kterou jsem se od začátku cítil moc dobře. Jiskra určitě přeskočila, alespoň z mé strany 🙂 V pokojíku domluva na masáži, společný striptýzek a společná sprcha. Sprcha je opravdu spíše očistného rázu, ale tím jak si mě vymydlila, tak jsem šel ze sprchy už připraven. Nicméně nějaké objímání a mazlení už ve sprše neproběhlo, což je škoda, když v Matahari mají sprchu v každém pokoji.

Ulehám na břicho a přes zrcadlo pozoruji Lauru jak se připravuje, když se naše oči střetnou, tak se jen usměje. Myslím že jí dělá dobře že se dívám a že je na co se dívat. Postavičku má opravdu super. Laura má super pohled, takže jsem rád že i ona se na nás přes zrcadlo často dívá a už v této poloze je pohled z očí do očí hodně intenzivní. Masáž je více méně celou dobu tělo na tělo a když není, tak mám její obě ruce v klíně, kde si krásně pohrává. Jednu její ruku tam mám prakticky pořád, nebo aspoň na zadku. Je vidět že recenze nelhaly a Laura opravdu ví po čem muži na masáži touží 🙂 Nechybí ani masáž zadečkem ze všech stran, kdy v zrcadle šmíruju co se dá.

Otočka přichází zhruba po 20 minutách, takže další plusové body. Pomáhám s naolejováním, prsa moc pěkná, velikost do ruky 🙂 Následuje tělo na tělo se super vášnivými pohledy z oka do oka, nechybí nos na nos a části kdy dělá že se vás chystá líbat, ale samozřejmě k tomu nedojde. Klouzání ze všech stran, hlazení a honění tentokrát převážně tělem. Je to hodně vzrušující a když Laura zapojí ruce a její zajímavou ruční práci, tak mám výstřik na krajíčku 🙂 Nevím jestli to pozná, ale vždy včas zvolní a takhle mě dokáže dráždit dobrých 15 minut. Po celou dobu jsem těsně před střikem, takže přesně ten pocit co miluju. Asi 10 minut před koncem již nezvolní a pěkně mě vystříká a vymačká do poslední kapičky. Chvíli ještě poležíme. Pak následuje společná očista ve sprše, oblékáni, pusa a platba na baru. S úsměvem se loučíme a Laura mi ještě ke dveřím zamává.

hodnocení: 🙂 super to bylo

masáž: b2b za 2300 Kč

link: https://www.tapky.info/?3712,laura-matahari-salon-773-164-811-773164811

08tWFBir5J.webp

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx