Priváty v Praze

Noel – Lovely Girls

Recenze přede mnou používají slova jako stydlivá, tichá nebo submisivní. No nevím vnímám to trochu jinak, ale o tom více později.

Prostory: Ulice v centru. Byl jsem v takovém zvláštním pokoji kde byla hozená matrace na zemi. Koupelna vypadala jako, že je rozestavená. Celkově ten prostor takovej zvláštní. Do pokoje rovnou z vnitrobloku. Ale nechodím na privát hodnotit interiér takže vlastně všecko dostatečně funkční. Jenom oproti předchozím LG prostorům je to trochu downgrade.

Slečna: Noel je fakt hezká. Troufnul bych si říct, že je to jedna z nejhezčích holek co jsem na privátu potkal. Fotky jí určitě ubírají. Krásný dlouhý nohy. Má hezký malý jedničky, nějaký tetování a stylizuje se trochu do takových 20. let a celkově působí hodně elegantně. Řekl bych, že 19 jí asi nebude ale 23 s přehledem, ale kvůli makeupu těžko odhadovat.

Akce: Přišel jsem v ulici ke vchodem a slečna si pro mě přišla. Je taková stydlivá takže cestou na pokoj nic neříká a na pokoji tichoučkým hláskem domlouváme co a jak.

Tady nastává první problém. Na webu má napsáno, že dělá líbání což je něco bez čeho bych na za ťapkou na privát nešel. Tak na místě mí tvrdí, že líbání nedělám. V ten moment jsem se asi měl otočit a jít domů, ale jak je hezká tak sem jí fakt chtěl ojet. Takže jsem na to přistoupil.

Jsem vyslán do sprchy kde si z holého betonu vezmu sprcháč a osprchuju se. Po sprše jdu na pokoj a po chvilce přichází Noel. Lehne si vedle mě a nic. Snažím se teda trochu udělat atmosféru nějakým mazlením (podle ostatních recenzí na to má být) a pusinkováním. Takhle jsem došel až do klína, stáhnul jí kalhotky a začal jí lízat.

Lízání bylo super. Má hezkou voňavou kundičku, ale bohužel nijak na to nereaguje. Po chvíli jdu teda nahoru a líbám jí prsa u toho jí beru ruku a dávám si jí na sebe aby konečně něco začala dělat. Tak mi párkrát přihoní a dál nic nedělá. Ptám se jí teda jestli má kondom (v hlavě už cítím, že je to průser). Ten poslušně vytáhne a nasadí.

Po nasazení kondomu začne Noel kouřit a to je docela příjemný. Má to náznak hlubokáče, ale jen takovej decentní. Po chvilce jí musím zastavit jinak bych se udělal a říkám si když už jsem za to zaplatil tak jí prostě ojedu.

Velím teda Noel ať jde na mě. Noel nějak evidentně neví co z rukama tak jí tak nějak vlajou ve vzduchu. Sex je příjemnej ale obyčejnej. Veškerou iniciativu držím já. V poloze na koníčka si celkem užívám výhled na její hrudník a mačkání jejího zadečku (má takovej malej, hezkej, pevnej). Oči má slečna celou dobu zavřený.

Měníme pozice zezadu. Tady se při tom výhledu musím krotit jinak bych to pustil. Šla potom břichem hodně k posteli takže to byl pak spíš takový prone-bone. Cítím, že to na mě pomalu jde tak si jí zase otočím na sebe abych si mohl trochu pomačkat její prsa. Když je na mě tak zvednu tempo a začnu přirážet rychleji tady zaznamenávám jedinou reakci a to asi 3 tichá oddechnutí. Potom co se udělám tak mě nechá Noel vycukat a pak sleze. Kondom si musím sundat sám.

Noel si vedle mě lehne a kouká do stropu a nic neříká. Zkouším teda trochu konverzaci, ale evidentně to nikam nevede. Cítím jak je atmosféra extrémně trapná tak to radši po 40ti minutách zabalím a jdu do sprchy.

Po sprše se rychle oblíknu a jdu už sám ven.

Doporučení: Jako jestli někomu jde jenom o to jestli šuká fakt hezkou holku tak asi jo v tomhle ohledu jsem si to fakt užil. Cokoli dalšího v tom ale není. Takže za mě těžký nedoporučuju a rozhodně nebudu opakovat. Ale jsem trochu rozpolcenej slečna to asi nešidí naschvál, ale prostě nemá správnou povahu na tuhle práci. V civilním životě může být fakt hodná. Nicméně tady platíme za nějakou službu a podle mě by v tom měl být i přístup slečny ne jenom její tělo.

Typ: Klasika
Délka: 1 hodina
Cena: 2200,-
https://www.tapky.info/?4686,noel-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Hodnocení: (špatná, propadák)

Obrazek-06.07.2023-v-18.14-kopie-1.jpg Obrazek-19.06.2023-v-11.12-1-kopie-q8jiapy7wzm3rvvfkjwh9cak4tj3l6q9pd50tafxds-0.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 listopadu, 2023 19:25

Tak koukam, ze se toho moc u ni nezmenilo. V minule recenzi byla promazana komunikace s lovelygirls.cz, ale psalo se tam zkracene, ze Noel tuhle praci dela hlavne za ucelu ziskani penez. Noel byla vyhozena z tymu po spolecne domluve s ostatnima holkama a vedenim, ze na to nema povahu a ocividne ji neni komfortni tuhle praci delat. Tezko rict, co se ji v zivote stalo, ale sexualni pracovnici by fakt delat nemela. At zkusi Onlyfans, kdyz ji kontakt s cizi osobou vadi.

26 listopadu, 2023 03:03

Já teda zas musim říct, že ačkoliv docela sedí to chování, tak jsem od ní měl skvělej kouř, sex se mi líbil a ačkoliv se moc neprojevovala, tak ty její stahy při orgasmu mě dostaly, mně to prostě sedlo a krásně jsem se udělal s moc hezkou holkou. Klidně bych šel znovu.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx