Erotické masáže Praha

May – Sensual Salon

Hledal jsem ve volném čase, kam si zajít na masáž v těchto sychravých dnech. Měl jsem vytipováno pár slečen, které mě lákají skrze kvalitní recenze (Kate nebo Linda – Infinity) ale bohužel daný den nebyla ani jedna k dispozici a tak hledám hledám, až jsem narazil na stránky Sensual Salonu. Zde mne zaujala May a tak zkouším. Měla v ten den volno tak, jak mi vyhovovalo, takže domluveno.
Při příchodu do salonu jsem velmi mile překvapen – jednak velmi sympatickou dívkou a jednak hezkým voňavým a čistým salonem. To byly ale zřejmě ty nejhezčí dojmy. Po domluvě, jakou masáž chci – klasická erotická na hodinu, jsem byl vyslán do sprchy – sám.. škoda. Po příchodu do pokoje zachvíli přichází i masérka, odkládá župánek a já mohu konečně vidět její krásné tělo. Postavu má vážně luxusní a prsa dokonalá. Prý silikon, ale za mě super.
K masáži.. začínáme klasicky masáž zad, nohou a já si říkám, kdy už alespoň zajede rukou mezi nohy a probudí a navodí trošku erotickou atmosféru. Připomíná mi to spíše relax masáž, než erotickou, na kterou jsem šel. Kdyby byla masáž takto inzerovaná, tak tomu rozumím, ale na erotickou je to prostě vlažné. Občas se mi po zádech dostane B2B masáže. Po otočce mě zlehka masíruje nohy a konečně se po chvíli dostane i na masáž kamaráda dole. Zeptám se, jestli mohu doteky opětovat a prý pouze na prsa, dole stopka úplná. Že prý dělá spíše tantru.. Ani poloha 69 se nekonala a tak jsem alespoň trochu pomačkal ty krásný prsa. Ty jsou fakt luxusní. Nakonec vše došlo do zdárného konce. Na můj dotaz, zda se mohu udělat masérce na prsa nebo břicho přišlo opět razantní NE. Po dokončení mne tedy utřela a poslala do sprchy. Opět za mne špatně.. sprchna na konci by měla být automaticky společná, kdo si má umývat olej ze zad sám??

Závěrem bych to hodnotil následovně. Slečna krásná a velmi příjemná, salon hezký.. pokud by se jednalo o relaxační masáž s vyvrcholením na konci s cenou 1200,- tak Ok. Pokud se ale jedná o erotickou masáž s cenou srovnatelnou s ostatními salony, tak je to hodně málo muziky.

klasická erotická masáž

60min

1800,-

https://www.tapky.info/?4881,may-sensual-salon-777-904-404-777904404

hodnocení dávám průměr a to jen za fajn přístup slečny

IMG_5262.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 listopadu, 2023 23:21

V Sensual standardní přístup. May je ještě zlatá, protože ve většíny slečen sahání zakázáno a většinou dívky dělají vše pro to, aby nebylo ani nic vidět. U hodinové masáže bývá tak 45 minut šimrání zezadu, pak otočka a mechanická ruční práce. Celkové docela průšvih.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx