Erotické masáže Praha

Stella – Infinity Spa

Moje další návštěva v Infinity byla na základě kladných recenzí u Stelly. Přiznám se, že jsem si ji vybral i díky tomu, že žačínala v Candy, tam je to hnízdečko, kde se líhnou skvělé masérky. Zarazila mě negativní recenze od Roberta numero uno, tak jsem myslel, že to po mé návštěvě vyvrátím. Ale něco málo pravdy na tom co napsal bude. Závisí ale hodně na tom, jak to máte nastaveno a s jakou náladou přijdete.

Stella se totiž chová a působí opravdu mladistvě. Kdyby pod její jméno napsali věk 19, tak bych tomu výjimečně věřil. Pokud preferujete masérky se seriózní, sebevědomou a svádějící ženskou energií (nevím ani jak to správně napsat), tak Stella nebude úplně pro vás. Snad se neurazí, ale ona je spíš taková šibalská upovídaná kámoška ze střední školy. Má vysoce postavený hlásek jako myška a ano, často a ze všeho se chichotá. Závisí, jak to berete, někomu to může vadit. Mně ne. Je to součást její osobnosti a myslím že i způsob, jakým se vyrovnává s určitou nervozitou se setkání s naprosto cizím (většinou mnohem starším) chlapem.

Po zavedení do místnosti mi nabízí extras, s čím jsem počítal a vybírám si pussycat, ať to je trochu intenzivnější. Na chvilku odběhne, ale následně se svlékne přede mnou, což je super, lepší než kdyby přišla už v ručníku. Postavu má fakt hezkou a mladou. Všechno pevné, nevím jestli to je jen tím věkem a dobrými geny, ale ten zadeček má parádní. Prsa jako malé kulaté kopečky jí zdobí výrazné dudlíky. Můj kamarád se při jejím svlékání nejen vzbudil, ale už je i zcela připraven na pracovní den. Stella se směje.

Úvodní společná sprcha mě trochu zklamala. Stella v to dopoledne (se mnou) není ve sprše velmi přítulná, spíše to prokecáme a shodneme se na tom, že bychom raději ještě spali. Nezvyknu chodit na masáže hned ráno a Stella nezvykne ráno masírovat. Dokonce mi nalije sprchový gel do dlaně ať se umyji sám, přičemž ona se také sama myje. Já to nepotřebuji, vždy se osprchuji půl hodiny před masáží. Čekal jsem nějakou Candy vášnivou sprchu. No nic. Škoda, někdy si dávám opáčko s masérkami už jen kvůli té společné sprše. Stella se chichotá dál.

Lehám si na břicho a začíná masáž. Nejprve jen hlazení, ale pak začne pravé body to body, které jsem už déle nezažil. Stella to střídá s opravdovou masáží rukama, lokty, zápěstím i nohama. K B2B používá opravdu celé tělo – prsa, zadeček, boky, stehna, klín (příjemně trochu zarostlý), bříško, no prostě celé její tělíčko. Párkrát využije můj zadek a nohy jako skluzavku. 😀 🛝 V zrcadle sleduji tu gymnastickou show a ten zadek mi nedá klid. Toto bylo velmi dobré a bylo tam i trochu GFE, ale na kamaráda zapomíná.

Po otočce po mně trochu sklouzne a zakrátko dává své dudlíky k ochutnání. Po chvíli si mě přetočí na bok a takto se krátce mazlíme. Stella si následně lehne na záda a neverbálně mi dává najevo, že přišel čas na pussycat. Líbám ji po těle shora dolů, až zakotvím mezi jejími stehny. Stella při tom přiměřeně vzdychá, nijak to nepřehrává a myslím, že si to i reálně užívá. Pro mě je to poprvé, co „řeším“ pussycat v jiné poloze než v 69ce a to se mi líbí. Hladím jí při tom prsa a stehna, ona mě drží za ruku. 😊

Po této pasáži, kterou jsme si oba užili, jsem na řadě já. Ale tady musím říct, že se toho už moc neděje a žádné B2B již neproběhne . Stella mi opět dává své dudlíky k políbení, pak jde na koníčka, ale moc jí to nejde. Lehne si ke mně zboku, trochu se ještě pomazlíme a je tady můj HE. Pokecáme si o všem možném, Stella se nebrání ani detailům z jejího života. Jedeme do očistné spoločné sprchy. Rozloučení s pusou na pusu. Čas dodržen.

Hodnocení 🙂 Stella je milá veselá dívka s jiskrou v očích, se kterou se nudit nebudete. Budu ale dál hledat v Infinity nějakou slečnu, se kterou bych si to hned chtěl na 100% zopakovat. Ale pokud budu mít cestu do Infinity a v rozvrhu nebude mnou vybrána masérka, tak bych si klidně vybral Stellu znovu.

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900 kč + Pussycat 500 kč.

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

stella-1.jpeg stell-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx