Priváty v Praze

Rebeca – privat lovely girls

*návštěva v půlce listopadu*
Objednání přes operátorku bezproblémové, po dorážení na místo z SMS krátké čekání, ke dveřím přišla přímo Rebeka. Fotky z webu odpovídají realitě. Nejspíš se zrovna přestěhovali pokoj vypadal jako by ho narychlo vybavily, Na pokoji pouze futon, linka a sprcha v místnosti působící jako starý sklad.

Po příchodu na pokoj, proběhla platba ze začátku nebyla moc hovorná. Následně jsem byl poslán do sprchy (sám). Po výlezu jsem byl pobídnut ať si udělám pohodlí na futonu, hnedka nato se ke mě přidala a začala mě zpracovávat. Napřed rukama pak nasadila gumu a začala orál, který mě ale v gumě vůbec nebral.
Požádal jsem tedy o položení na břicho a začal jsem zpracovávat. Rebeka byla hodně ztažená dalo mi chvilku než jsem ji naladil a uvolnil. Posléze se opět role otočili a ona mě opět začala zpracovávat tentokrát už bez gumy a bylo to podstatně lepší jak pro mě tak i pro ni. Pak ale začal problém nářadí nechtělo spolupracovat, přejejenom byl jsem poprvé na privátu a tak si nervozita vybrala svou daň. Naštěstí měla Rebeka pochopení a pomohla tuto situaci vyřešit.
Bohužel Rebeka nabídla pouze polohu misio nebo pejska, s tím že jiné polohy jsou pro ní bolestivé. Možná jsem ji zastihl ve špatném rozpoložení, tak možná bude mít někdo jiný štěstí. Vzal jsem tedy misio a začal s prací, bohužel na futonu byl hodně špatný přístup tak jsem si ji k sobě přitáhnul a pokračoval neprotestovala.
Celkově je Rebeka empatická a snaží se o to aby to byl pro oba příjemně stráveny čas, ale vzhledem k omezení poloh musím snížit hodnocení.
Zde to je velmi podobné jako u mé první recenze na Evu z masáže princess, byl jsem poprvé na privátu, takže nervozita hrála svojí roli a nemohu tedy dát Rebece nejhorší hodnocení (nebylo by to relevantní) takže opět přehodnotím svůj přístup a zvážím opáčko u Rebeky.

Typ: Klasika

Délka: 1 hodina

Cena: 2000,- + 500,- OB

https://tapky.info/?4787,rebeca-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Hodnocení:

 (průměr, nic moc)

Obrazek-03.05.2023-v-15.15-1-kopie-1.jpg IMG_8749-kopie-0.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx