Erotické masáže Praha

Bára – Masáže Alfa

Myslím, že umělecký pseudonym Bára, Barbara a pod. by se měl udělovat pouze držitelkám certifikátu: „The very best of sexy GFE queen of massage himmel herr gott šajze to zas byla jízda!“, verifikovaný kvalifikovanými certifikačními autoritami, jako jsem třeba já 😀 a pár podobných mazáků zde píšících.

V okolí Los Anděles se nachází dva takové vybroušené, ale neobroušené klenoty podobného jména a já tentokrát navštívil tu v salónu U Jindřicha Plachty. Modří už vědí a zelenáči ať se ve vlastním zájmu dovědí. Odchytit Báru je dost umění, protože se v salónu víc nevyskytuje, než vyskytuje, ale ta snaha za to stojí, protože od setkání ve dveřích už vám jen stojí. Otevře vám oblečená v takovém „gymnastickém dresu“, který je ovšem průhledný 😀 , což vám způsobí to, že si zase nezapamatujete barvu jejích očí. Ale je to zrzečka, tak se domnívám, že jsou modré. Příště už se fakt podívám, nekecám! 😀 Společná sprcha před je v tomto lokálu povinnost a nečekejte, že půjde jen o hygienu… Musím jí zabrzdit, abych si donesl obsah zásobníků až na bitevní pole a taky nemám rád kluzkou podlahu ve sprcháči.

Začátek na břiše se nese spíš v takovém sportovně-relaxačním duchu a musím říct, že Bára masírovat nohy opravdu umí. Talent má ovšem i na masáže hambatějšího rázu, a jak tak postupuje po stehnech vzhůru směrem k bruseli, končí rozhovor a ručka šimralka se začíná občas zajímat i tam o toho zatím schovaného a informuje ho, že za chvíli si s ním přijde popovídat o tématech kázání, které bylo na nedělní mši. Vzápětí se na mne Bára bítůbíčkově vrhne, ručku šimralku z mezinoží už téměř nevyndá a tím začíná další rodeo z kategorie liga mistryň a jak už to tak u mne bývá, zase vzdychání do ouška, zase prsty mezi prsty, zase láska jako trám.. 😀

Neklidem začínám na břiše skoro sambu tancovat a tak Bára se smíchem velí k otočce a vrhá se na mne, jako kdyby byla rok v klášteře a potkala tam Brada Pitta. A jak už to tak u mne bývá, zase mi poněkud přeformátovala harddisk……..Takže detaily si tentokrát kupodivu docela pamatuju, protože jsem jí za poslední necelý půlrok navštívil třikrát a nehodlám s tím končit. A je si co pamatovat. Bára je pěkné číslo a umí krásně zkombinovat něžnou erotiku s pořádnou divočinou, pochopitelně v mezích pravidel podniku a jejích. V její sestavě nechybí nic, co se má na správné e-masáži vyskytovat – 69, imitace rajtovacího sexu zepředu i zezadu, trojité salto se čtyřmi vruty a odpíchnutý čtverný Rittberger. A doslova nabádá mé pracky sprosťandy, aby jí zkoumaly tam, kde jí chtějí zkoumat. Zvláště bych vyzdvihl její specialitu: lehne si obráceně vedle tebe, dá ti jednu nohu přes břicho směrem na jih, druhou roznoží směr sever a ty už utíkáš na západ. A ona s tebou….
Připravit! Pozóóór! PAL!! A jestli jsem jí oko nevystřelil, má ho dodnes.
Následuje příjemné poležení, pomazlení a zajímavý pokec. Bára, mimo to, že je to krásná holka s přímo božskou postavičkou, je i dost inteligentní, takže s ní zajímavě pokecáte snad o všem a taky je dost empatická, kdybyste náhodou povídali píčoviny.

Zrzečko má miloučká,
proč hodina je tak kraťoučká?
Naše staré hodiny,
bijí čtyři hodiny…. Svině jedny..
Přestaň už vole zdržovat,
pojď, jdeme se sprchovat!

Sprcha po pokračuje v podobném duchu, jako sprcha před a ještě chvilku a podlaha ve sprcháči by začla zase klouzat…

Bára… Nevím, co dál napsat, je prostě skvělá.

Doporučení: hádejte, po tom, co jsem napsal…
Masáž: Exluzive mix, 1h, 2500,-
Smajlík: megaHEHE  😀

https://www.tapky.info/?4304,bara-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

BARA-novy.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx