Erotické masáže Praha

Elisn – PEČLIVÉ erotické relaxační masáže

Zdravím masážníky. Po čase se mi zase splašily hormony a já začal hledat něco zajímavého. To jak sem hledal a co mě probíhalo hlavou nebudu popisovat nicméně výběr padl na Elisn. Vím že měla inzeráty na sexu ale já ji našel na annonci. Kdysi bývala v Postřižíně tuším.

Domluva byla v pohodě a já za chvíli frčel do Michle. Má tam kvartýr v novostavbách. Trochu sme se naháněli ale nakonec dohnali. Elisn je starší bába 45+ neumím odhadnout takže věk sedí. Po příchodu školení jak se specializuje jen na masáže a že je sllušná a že nechce poslouchat keci typu omrdej mě. V popisu má klasiku tak se se zeptal jak to s tím je. Prý jen pro ty co nejdou vyhonit a potřebujou zasunout. Bylo to takové divné ale říkám si zkusím masáž. Sprcha hop na pelech. Elisn začala masírovat. Na to kolik měla kců tak to zas taková sláva nebyla. Občas mi položila šutr na záda abych se prohřál. Ramena, záda, nohy (vše na břiše) na ptáka ani nesáhla. Vzhleem k tomu že mám pár opravdových masáží za sebou tak toto bylo k smíchu. Děsně ukecaná o tématech který člověk nechce probírat v této situaci. Po pů hodině otočka. Po otočce me napatlala olejem protáhla nohy, ruce. Pak slíkla triko a klekla si mi mezi nohy a začala honit. Skoro me přišlo že mi ho chce utrhnout. Prostě jen honička aby splnila HE. Chyt sem ji za kozy udělal se, a vypadl, sprchu dal až v práci.

  • Erotická pečlivá masáž
  • 75 min
  • 2000
  • annonce.cz/inzerat/peclive-eroticke-relaxacni-71416777-wd4v3r.html
  • tel: 776 067 338, 775 011 477

Na tapkách sem ji nenašel tak aspoň odkaz na annonci

Hodnocení: bída rozhodně neopakuji ani nedoporučuji (špatná, propadák)

elisn.JPG

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 listopadu, 2023 16:21

Thank you for the review.

This lady has a lot of red flags in the way how she promotes her services. She behaves like those women that think they are entitled to everything and to set their own „special“ rules.

She is also openly racist: she only takes Czech customers and she considers all other nationalities as „dirty“.

She has periods when she offers classic sex and other times when she promotes massages only.

She is so cold and entitled in her approach that I’m surprised that she has customers.

16 listopadu, 2023 22:24

Ale jo, zasmál jsem se, ne že ne….  😁 

 Prý jen pro ty co nejdou vyhonit a potřebujou zasunout.

Charless
3 února, 2024 07:59

To máme, ale znalců v masazich 😁😁😁

Charless
2 února, 2024 15:32

Špatná Reklama taky Reklama!Přijďte Pánové se sami přesvědčit jestli jsem takový propadák v masážních.a posoudite sami.budu se těšit na Slušný pány. Ell.

Charless
12 února, 2024 06:59

To je názor Pána, ma na to pravo,ale musim k tomu neco napsat.Vim o koho se jedná, už když se mu to nelíbilo na začátku mohl odejít, nemusel poslouchat moje školení, (to nebylo.) atd..věděl že,jde za starší ženou.a vymýšlet si ,aby někoho pobavil recenzi a urazel me.Kazda z nás máme jinou masáž.a pan by to měl respektovat!.Tesim se na slušný pány az přijdou za mnou a posoudí sami. Krásný den Všem El.

Admin
Famed Member
12 února, 2024 09:53
Reply to  Charless

Tak ja myslim ze ty monology asi ukoncime 🙄