Erotické masáže Praha

Stella – Infinityspa

Po mé první tristní masáži v infinityspa s jinou slečnou a příspěvku zde mi inifinityspa nabídlo kupón jako satisfakci, že to znova bude lepší. Musím říct, že tohoto přístupu si cením, nejsem z těch, co by se někde hádali, když něco stojí za prd, ale přístup provozovatele, kdy si stojí za kvalitou svých služeb tak, že nechce zklamat a nabídne satisfakci, když je to fakt špatný.

To ale není případ Stelly, která byla moc fajn. Dorazil jsem do Hálkovy do podstatně lepšího bytu, než je ten v Koubkové – pěkně udělané prostředí, a taky pěkná Stella s roztomilým východním přízvukem a jinak dobrou češtinou.

Stella není takový ten modelkovský, umělý styl – vypadala celá úplně přirozeně, a pro ty, co preferují „neupravené“ holky, tak ani žádné tetování a piercing (to já zase docela rád), spíš taková ta pěkná holka od vedle, co na ni koukáte každý den po cestě 🙂

Začali jsme společnou sprchou, už tam byla poměrně aktivní, důkladně omývala všude možně.

Potom jsme přešli k masáži, svým drobnějším tělíčkem mi po zádech jezdila jak na horské dráze, nechávala na sebe sáhnout jak se zachtělo, byla až taková vyzývavá, zjevně se jí to líbilo.

Zakončení na bříšku s různým škádlením, taky super. Společná sprcha nakonec byla pěkným zakončením.

B2B masáž, hodina, gratis (kupón).

Někdy určitě zopakuji.

Hodnocení: super

Link: https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2718-683x1024.jpeg

2.6 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx