Erotické masáže Praha

Naomi – Secret Place

Opět chvíle volna v Praze, Tak hledám, kam zajít. Volba padla na Naomi ze Secret place. Po příchodu na místo opět pár minut čekání, poté přichází slečna a vede si mě do salónu. Slečna je opravdu maličká, 152cm uváděných v profilu zjevně nelže, na 20 let také vypadá. Škoda těch přifouklých rtů, to já moc nemusím. Co se podniku týče, kvalita není na úrovni třeba králíkárny. Jsou zde 2 pokoje, maličká koupelna s ještě menším sprchovým koutem. Pokud nejste skoro průhlední, tak se společnou sprchou nepočítejte, stejně jako s tím, že vám bude nabídnuto něco k pití. Na druhou stranu to kompenzují o něco nižší ceny. Po předání peněz, sprše ulehám na břicho a Naomi začíná s masáží. Masáž samotná je spíše hlazení, přeci jen od takového drobečka jsem moc síly neočekával, ale na druhou stranu se hezky nastavuje v zrcadle, a když vidí, že ji sleduji, hezky se usměje. Po cca 20 minutách hlazení, kdy občas zajela i na správná místa a občasném b2b přichází otočka. Zepředu opět lehčí hlazení prokládané b2b, zakončení v poloze 69. Poté přitulení, krátký pokec, následně ještě krátká masáž. Nakonec opět samostatná sprcha a odchod. Čas door to door 90 minut. Celkově masáž více než dobrá, chtělo by to zlepšit doprovodné služby a bylo by to super.

– velice dobré

Pussycat 90min – 3200Kč – po slevě 2900Kč

http://www.tapky.info/?4846,naomi-secret-place-606-566-696-606566696

naomi1.jpg

2.2 6 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 listopadu, 2023 23:54

Opět recenze o ničem  🙄  za tohle by se měl dávat maximalne jeden lístek, ne 3. Takže většina času masáže jen hlazení a „velice dobré“? Výpovědní hodnota 0.  👎 

Admin
Famed Member
4 listopadu, 2023 00:14
Reply to  Sktr

Souhlas, pisu to u te druhe … listky mazu, trosku si myslim ze tam mozna kolega ani nebyl a jen sbira trojlistky …

guru-masazi
4 listopadu, 2023 00:30

Shodou okolností jsem byl tento týden u Naomi taky a ty technikálie o salonu z recenze sedí. Jinak holka je to fakt malinká a když přišla otevřít v černém župánku, působila hodně nenápadně, až jsem si říkal, jestli to nebude fail. Když ho ale odložila, fakt se mi líbila. Má teda trochu zadek, ale jen když stojí, při masáži v těch různých polohách byla naopak dost sexy.

O masáž tady podle mě vůbec nejde a tak nějak to všichni tuší, mě si Naomi otočila už po deseti minutách, když z toho, jak jsem ji už na zádech pořád ošahával pochopila, že jsem nadrženej. Je fakt mazlivá, takže po otočce b2b a skoro až GFE, doteky všude a vším. Docela jsem si s ní vyhrál, střídali jsme různý polohy, fakt mě bavilo její tělo, docela věrohodně jsme simulovali šukání, i když k zásunu nedošlo, ale nebylo to daleko. Na konci jsem ji řekl, že ji postříkám, tak se nastavila a ja jí zcákal celý tělo brutálním výstřikem, což byla kombinace týdenního půstu a podle mě sexy holky ležící pode mnou.

Za mě super zážitek. Holka je to submisivní, takže kdo ví jak na to, může si celkem dobře užít.

Admin
Famed Member
4 listopadu, 2023 08:08
Reply to  guru-masazi

Takhle kdyby to napsal konnan tak s listkama nikdo problem nema ….

Tercius
22 listopadu, 2023 23:28
Reply to  guru-masazi

Ahoj, pro inspiraci, jake polohy pro masaz jsi mel na mysli? Ja jedu klasicky zada/bricho, pripadne 69. Na nic vic jsem se zatim neodvazil…

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx