Priváty v Praze

Jasmina

Jasmína

720 646 979

https://www.tapky.info/?4836,jasmina-720-646-979-720646979

2500 za hodinu, líbání v ceně

Domluvili jsme se spolu přes Whatsapp, kam mi poslala hlasovku, dostal mě její hlas a slib, že opravdu na fotkách je ona

Sídlí v Korunní, naproti Vinohradskému pivovaru v pěkném vinohradském bytě.

Fotky sedí, je to hezká dívka, přírodní prsa, hubená postava, nafouknuté rty, krásné oči, šíleně dlouhé drápky.

Po vstupu do bytu na mě dýchla taková příjemná domácí atmosféra, nabídla mi pití a rovnou se začala ptát, co mám rád a jestli mám nějaký speciální přání, odpověděl jsem, že mám rád pohodu a (asi naivně) jsem jí řekl, že se mi nejvíc líbí a vzrušuje mě, když vidím, že se to protějšku líbí stejně jako mně a že bych tedy rád věděl, co má ona ráda.

Prý je na mazlení, líbání, něžnější sex. Tak jsem se ujal iniciativy a po návratu z koupelny si ji ještě ve stoje přitáhl k sobě, začal hezky pomalu líbat, hladil jsem ji při tom hřbetem ruky a pomalu ji položil na postel. Naskočila jí při tom husí kůže a já jí lehce dráždil a směřoval přitom do klína, tam na mě čekala  voňavá kundička, kterou jsem jemně pusinkoval okolo až si mě chytla za vlasy a jasně mi ukázala prstem, kde a jak to má ráda. Během lízání přirozeně zvlhla, což mě vzrušilo na tolik, že jsme požádal o gumu a šel na ní. Sex byl moc příjemný, opravdu jako s milenkou, procítěný, něžný, líbání a tak. Snadno jsem se poprvé udělal. Nechala mě pak v sobě ještě pomalu vycukat a hezky mě objala, GFE 100%.

Já se potom zvedl a odebral do koupelny, po návratu se na mě pověsila a začala se ke mě tulit, teď hladila ona mě a já měl pocit, že to fakt chce hned znovu. Začala mě kouřit, což jsem ocenil okamžitým pozorem, nasadila gumu a vlezla si na mě jako na koníčka, rajtovala procítěně, hezky se při tom zpotila, já mám podruhé výdrž, takže jsem si ji pak otočil pod sebe a začal postupně zvyšovat tempo, při tom vášnivá líbačka, byl to super zážitek, vystřídali jsme několik poloh a nakonec jsem stříkal zezadu, když jsem si ji jemně chytil pod krkem a vášnivě ji líbal, oba zpocený jako hovado.

Potom ještě líbačka, mazlení, hlazení.

Hodnocení nejvyšší možné, opakovat budu určitě

jasmina_025-0.jpg jasmina_015-1.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 října, 2023 12:34

Orál bez byl v ceně?

12 listopadu, 2023 10:41

Jak ses s ní domluvil pres WhatsApp, když ho nemá? 😀

12 listopadu, 2023 12:51
Reply to  Stephan94

Já jsem s ní taky komunikoval přes Whatspapp… Má ho, jen tady je číslo špatně, správné je 720 464 979 :)) nepíše zprávy, ale posílá hlasovky

12 listopadu, 2023 22:03
Reply to  Krtek v kleci

Jo, už jsme zjistil, že mi ji to nenašlo díky špatnému číslu. Takže se omlouvám 🙂

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx