Erotické masáže Praha

Michaela – Rabbit Hall

Další návštěva u nové akvizice králíků, Michaely. Naštěstí v pobočce na Vinohradech, ale byly tam nějaké komplikace se shromážděním vícero klientů (přestože jsem jim nechal čas, nějak to salon nezvládl organizačně vyřešit), takže byl začátek poznamenán zpožděním a diskomfortem. Posléze se mě ujímá samotná Michaela, jdeme na pokoj a rovnou do společné sprchy, po klasickém vyřešení typu masáže a pití.

Sprcha bohužel pouze očistná, navíc proud vody spíše ze slabších, ale nějak jsme to zvládli a přesouváme se do lehu. Michala má za sebou masážní historii, takže domlouváme B2B se zaměřením na masážní porci, kterou v pozici na břiše oceňuji – dostávám poměrně kvalitní masáž zad a nohou. Změna na B2B je bohužel bez většího vzrušení s relativně obyčejným klouzáním sem a tam, GFE prvky taktéž nepřicházejí, takže asi první masáž, kde přecházím na záda bez „obtíží“. Souběžně mohu jen potvrdit časté stesky po péči o intimní oblasti při lehu na břiše, i za mě je to velká škoda a i při této masáži to bohužel chybělo.

Zde záhodná odbočka k masérce – jedná se o poměrně mladou dívku, takovou typickou studentku vysoké školy, uvedené míry zhruba sedí (možná o pár cm méně), nicméně fotky určitě přidávají (prsa trochu menší než na fotkách, lehce bříško, volnější dolní končetiny). Jedná se o češku, takže komunikace v pohodě. Přikládám asi nejvěrnější fotku z jejich stránek.

Pasáž na zádech se bohužel nesla v podobném duchu – masáž samotná velmi příjemná ve smyslu uvolnění stehen, B2B a vlastní erotická část byla ale slabší, finální zakončení jsem musel i korigovat, aby bylo úspěšné (technika nebyla nikterak špatná, ale mně nevyhovovala, i díky absenci nějaké gradace či GFE prvků). Následovala opět společná mycí sprcha, co trochu zamrzelo, je konec přesně načas, i přestože jsme začali o cca 10min později díky komplikacím, které jsem zmínil na začátku. Přestože to není chyba masérky, salon by toto mohl lépe korigovat.

V součtu zážitek nic moc, masážní prvky příjemné, B2B slabší, zakončení taktéž slabší, zároveň to kolidovalo s první horší zkušeností stran organizačních prvků salonu.

B2B masáž 1hod 1900kč – dal bych neutrálního smilea.

https://www.tapky.info/?4837,michaela-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Michaela2.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx