Erotické masáže Praha

Mia – Candy shop

Nová kráska z cukrárny.

Trochu zmatky v rozvrhu (napsána na středu, pak změněno na úterý), ale zadařilo se. Bývá zřídka a je to vlastně dobře (pro obě strany). Přicházím načas, small talk na baru a už mne zdraví Mia. Ještě že nepřišla na šteklích, ztratil bych nadhled.

Zadní pokoj, sprcha na chodbě. Měl jsem nějaký studený ruce, tak jsem se držel hodně zpátky (naštěstí se časem zlepšilo). Aspoň mě nemá za chmatáka co to bere útokem od první minuty… Sprcha i tak obsahovala dostatek erotiky, dát tomu Mia ještě pár minut, tak jsem byl hotovej už tam. Bylo celkem rušno – opatrný návrat na pokoj. V začátku dotaz jak si představuju/co mám rád. Nechávám na ní, v průběhu jsem jen trochu korigoval.

Masáž špíše jemnějšího ražení, semotamo sklouznutí, udržovala dobré tempo, nebylo monotónní. Natěšenej na otočku, ta přišla tak nějak akorát. Mia to slušně rozjela, zkoušela si, co by mě asi tak nejvíc rajcovalo. Tady fakt nebyl problem, vizuálně se mi líbila, v akci to bylo krása s nádherou. Navíc se tvářila, že jí to baví. Trochu jsem jí brzdil, ale užíval si. Domazlení tak nějak standardní, příjemná sprcha, pusa na tvář. Spokojenost, chválil jsem na pokoji i při odchodu na recepci. Doporučuji, snad ta holka nezmizí.

B2B, 60min, placeno 1.800,- (akce), usmívající se 😊

https://tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

mia-8-1.jpg mia-10-0.jpg

1.7 6 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
25 října, 2023 16:33

Ja nevim, ale me i tahle recenze prijde dost odflaknuta na to ze je to skoro nezrecenzovana holka. Nebo ostatni mate jiny nazor?

25 října, 2023 17:00
Reply to  admin

Vzhledem k tomu, jakým stylem píšu recenze já (a to jednu vyrábím i několik hodin), musím říct, že by těch 60 minut určitě šlo popsat detailněji.Konkrétně části typu „Mia to slušně rozjela, zkoušela si, co by mě asi tak nejvíc rajcovalo“ nebo „Domazlení tak nějak standardní“. Recenze za mě z 90 % univerzální, kdy stačí přepsat jméno a můžu ji napsat kamkoliv.

Admin
Famed Member
25 října, 2023 18:20
Reply to  Vrabec v hrsti

Kdyz si to slecna zaslouzi tak klidne propaguj, ale trosku lepsi popis masazni casti bychom si myslim zaslouzili 😉 Tohle je spis takovej ten styl blizi se konec mesice, jeste nemam listek, mam pet minut tak rychle neco namastim at sem ve slosovani 😀
Proste mam nejakou karaci, tak musim pokarat i tebe 😀

25 října, 2023 17:15
Reply to  admin

Určitě se to tam dalo víc rozepsat, já si většinou udělám nějaký základ recenze, pak si to druhý den po sobě přečtu a polovinu toho překopu, něco přidám, něco vynechám… I tak se ty kladné recenze píšou těžko, abych se moc neopakoval. Ty negativní se píšou určitě líp, ale těch zas tolik není. 😅

masazejsoufajn
25 října, 2023 19:01
Reply to  admin

Souhlas, musíš tu holku víc prodat, když jí dáš smiley face…..proč mají ostatní jít zrovna k ní?

Sprcha i tak obsahovala dostatek erotiky“ ….. to je jak když napíšeš, že akční film obsahoval dostatek akce……. pište, co konkrétně – strčí si ptáka mezi stehna, klekne si ve sprše, honí a kouká do očí….nebo třeba jako sprcha u Tiny ze stejný stáje, kde si strčí tvýho ptáka mezi stehna a člověk ji tam hobluje zezadu dobrejch 10 minut…kardio dobrý a třeba i dobrá informace, kterou někteří uvítají jiní zase ne…..  😀 

Za mě Mia je Talent/Objev roku 2023 pro mně…..na to jak je mlaďoučká, tak předvedla hodně slušněj výkon….a to jsem na mnoho věcí i zapomněl….. taky ti masírovala anál, hrazdu, koule jejíma nožkama v pozici na břiše? (to jsem třeba nikde jinde ještě nezažil)

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx